Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa silikónka ledva stála na nohách: Prvýkrát na verejnosti od potratu!

Utrápenú Courtney Stodden musel jej manžel podopierať. Zobraziť galériu (7)
Utrápenú Courtney Stodden musel jej manžel podopierať. (Zdroj: profimedia.sk)

BEVERLY HILLS - Ako bez života! Doug Hutchinson (56) a jeho manželka Courtney Stodden (21) prežívajú veľmi náročné chvíle. Blonďavá silikónka totiž prišla o dieťatko, na ktoré sa obaja veľmi tešili. Prominentný pár sa pár dňami ukázal prvýkrát od potratu na verejnosti. Herec si skrýval tvár pod kapucňou a jeho vyumelkovaná polovička ledva stála na nohách.

Utrápená, ale neprehliadnuteľná! Courtney Stodden a jej hviezdny manžel dostali od života krutú ranu, keď prišli v 13. týždni tehotenstva o svoje nenarodené dieťatko. Zhruba pred týždňom sa o túto smutnú správu podelili so svojími fanúšikmi. Mnohí sa domnievajú, že potrat nastal dôsledkom toho, že silikónka pár dní pred tým hrozivo spadla rovno na bruško. 

V piatok išla blondínka k lekárovi a okrem maskovaného manžela jej robili spoločnosť aj paparazzi. Courtney bola oblečená vo výrazných nohaviciach so zvieracím vzorom, čiernu košeľu mala zviazanú nad pupkom. V tvári mala silikónka utrápený výraz a občas sa chytila za bruško. Vlasy mala ale dokonale upravené, rovnako tak i mejkap. S chôdzou mala problém, Doug ju musel celý čas podopierať. 

Courtney, ktorá samú seba prirovnáva k Marilyn Monroe, nesie stratu dieťatka veľmi ťažko. Oporou jej okrem manžela sú aj priatelia. Na instagrame nedávno zverejnila fotku s popisom: „Môj tím prišiel za mnou, aby mi spravil mejkap a účes. Chcú, aby som sa cítila lepšie.” 

Doug Hutchinson a Courtney Stodden sa síce maskovali, no nešlo ich prehliadnúť.
Zobraziť galériu (7)
Doug Hutchinson a Courtney Stodden sa síce maskovali, no nešlo ich prehliadnúť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney StoddenDoug Hutchinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu