Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

PŔSkontrola rovno na červenom koberci: Kičiláňka, všetko v porádečku?!

Barbara Palvin si kontrolovala prsia a výstrih. Pristihli ju pri tom fotografi. Zobraziť galériu (10)
Barbara Palvin si kontrolovala prsia a výstrih. Pristihli ju pri tom fotografi. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Istota je istota! To si povedala maďarská modelka Barbara Palvin (22), ktorá svojou krásou ozdobila Medzinárodný filmový festival v Cannes. Brunetka prišla na slávnostnú premiéru filmu Juliet oblečená v šatách s poriadne hlbokým výstrihom a každú chvíľu hrozilo, že prítomným ukáže nahé prsia. Kráska však nič nenechala na náhodu. Keď nebola v centre pozornosti, svoje vnady si skontrolovala. Fotografi nelenili a hneď ju zvečnili.

Počuli ste už o nej? Barbara Palvin síce neplní stranky bulváru každý deň, no vo svete modelingu je celkom úspešná. Mimochodom, vhupla do neho, keď mala len sladkých 13. A už o sedem rokov neskôr pózovala pred objektívom celkom nahá. 


Chcete vedieť, čo skrýva Barbara pod šatami? Sexi maďarská cica išla donaha: V 20-ich ukázala úplne všetko!


Atraktívna Maďarka však vyzerá veľmi dobre, aj keď je oblečená. Potvrdila to tento týždeň, keď zavítala na najznámejší filmový festival. Kráska, ktorej meno bolo v minulosti spájané s Justinom Bieberom, si dala na výbere róby záležať.

Romanticky pôsobiace šaty však mali hlboký výstrih, a tak Barbara nechala podprsenku doma. Svoje vnady si ale "nenápadne" kontrolovala. Alebo že by chcela dať dôraz na prstene, ktoré sa jej jagali na rukách?!

Barbara Palvin vyzerala v odvážnej róbe fantasticky.
Zobraziť galériu (10)
Barbara Palvin vyzerala v odvážnej róbe fantasticky.  (Zdroj: SITA)

Hlboký výstrih môže byť zradný. Toho si je dobre vedomá aj Barbara Palvin, ktorá sa takto uisťovala, či je všetko na svojom mieste.
Zobraziť galériu (10)
Hlboký výstrih môže byť zradný. Toho si je dobre vedomá aj Barbara Palvin, ktorá sa takto uisťovala, či je všetko na svojom mieste.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Barbara PalvinMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu