Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pred kamerami sexovala s Bieberom, vydala sa za 62-ročného pracháča: Účet za svadbu? Odpadnete!

Xenia Deli sa vydala za 62- ročného milionára. Zobraziť galériu (14)
Xenia Deli sa vydala za 62- ročného milionára. (Zdroj: Instagram)

SANTORINI - Veď by jej mohol byť otcom! Aj takýmito slovami ľudia reagujú na manžela sexi modelky Xenie Deli (26). Kráska, ktorá v klipe ku skladbe What Do You Mean? zvádzala miláčika tínedžeriek Justina Biebera (22), sa nedávno vydala za egyptského biznismana Ossamu Fathi Rabah Al-Sharifa (62). Svadba bola veľkolepá a dvojicu mohla podľa medializovaných informácií stáť zhruba milión eur. Pozrite si FOTO!

Keď v lete 2015 uzrel svetlo sveta videoklip Justina Biebera k skladbe What Do You Mean? mnohí si kládli otázku, či si miláčik tínedžeriek vymieňal s modelkou Xeniou Deli nežnosti len pred kamerami alebo aj v súkromí. Dvojica označila svoj vzťah len za kamarátsky a kráska pár týždňov na to spoznala výrazne staršieho muža, ktorého pokojne možno označiť prívlastkom osudový. 

26-ročná brunetka sa totiž za egyptského milionára Ossamu Fathi Rabah Al-Sharifa nedávno vydala. Svadba sa konala na slnečnom ostrove Santorini pod šírym nebom. Luxusná róba, gigantická torta, konský záprah a vyberané menu sú len časťou z milióneurového účtu za veselku. Tej sa zúčastnilo zhruba 150 hostí.   

Hoci je 62-ročný ženích celkom sympaťák, mnohí modelke neveria, že mu svoje "áno" povedala z čistej lásky. „Kto ste vy, že súdite môj život? Nie som dokonalá, ani takou nechcem byť! Skôr než začnete na niekoho ukazovať prstom, uistite sa, že sú vaše ruky čisté,” odkázala neprajníkom kráska, ktorá sa inšpirovala slovami slávneho Boba Marleyho. Čo na túto dvojicu hovoríte vy? 

Hostia si pochutnávali na takejto gigantickej torte.
Zobraziť galériu (14)
Hostia si pochutnávali na takejto gigantickej torte.  (Zdroj: Instagram)

Neprehliadnuteľná bola aj svadobná róba prominentnej nevesty.
Zobraziť galériu (14)
Neprehliadnuteľná bola aj svadobná róba prominentnej nevesty.  (Zdroj: Instagram)

Šťastní mladomanželia.
Zobraziť galériu (14)
Šťastní mladomanželia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Justin BieberXenia DeliOssama Fathi Rabah Al-Sharif
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu