Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Erotikuš VIDEO maďarskej modelky: Do kamery otŕčila holú ONÚ!?

Barbara Palvin pred kamerami roztiahla nohy. Zobraziť galériu (10)
Barbara Palvin pred kamerami roztiahla nohy. (Zdroj: Magazin LOVE)

LOS ANGELES - Fúúha! Maďarská modelka Barbara Palvin (23) má sexepílu na rozdávanie. Dôkazom je aj to, že očarila viacerých známych mužov. Najnovšie predvádza svoj pôvab celému svetu. Kývla totiž na spoluprácu s magazínom LOVE, pre ktorý natočila sexi video. V špeciálnom adventnom kalendári totiž zahrala scénu z kultového filmu Základný inštinkt.

Nemohla tam chýbať! Na topkách sme vás už informovali o špeciálnom adventom kalendári, ktorým magazín LOVE potešil asi každého milovníka ženskej krásy. Atraktívne modelky totiž v jemne eroticky ladených videách predvádzajú svoje krivky a sexepíl. 

Maďarská modelka sa v tom svojom videu zahrala na Sharon Stone, ktorá vo filme Základný inštinkt pustila pod sukňu celý svet. Treba pripomenúť, že pod ňou nemala blondínka žiadnu bielizeň. Rovnaký pocit majú mnohí aj z Barbary. Objavili sa ale tiež reakcie, že mala na sebe nohavičky telovej farby.  

Barbara Palvin sa stala súčasťou modelingu ako 13-ročná. Na konte má spoluprácu s prestížnymi módnym značkami, pózovala pre Sports Illustrated aj Victoria´s Secret. Jej meno bolo v mediách spájané napríklad s Justinom Bieberom, Leonardom DiCapriom, či Lewisom Hamiltonom. 

Upozorňujeme, že VIDEO nie je vhodné pre deti a mladistvých.

Viac o téme: Barbara Palvin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu