Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kyprá hviezdička v sexi kúskoch: Pozrite na moje cici a mocné stehná!

Ariel Winter svoje telo hrdo vystavuje na obdiv. Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter svoje telo hrdo vystavuje na obdiv. (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

INDIO - Je ju za čo chytiť! Ariel Winter (18), známa najmä zo seriálu Moderná rodina, nemá miery modelky. To jej však nebráni v tom, aby nosila provokatívne kúsky, ktoré toho viac odhaľujú, ako zakrývajú. Svoje oblé krivky hrdo pretŕčala aj na známom festival Coachella.

K hanblivkám nepatrí! Ariel Winter je tvárou seriálu Moderná rodina, v poslednej dobe však stále viac púta pozornosť skôr svojím telom. Herečka síce nedávno podstúpila zákrok, pri ktorom jej zmenšili prsia, no jej hrudník je aj tak dosť objemný. Ani zvyškom postavy nemožno červenovlásku zaradiť medzi šoubiznisové vychrtliny. 

S macatými stehnami a oblým zadkom Ariel veľmi nespĺňa hviezdny ideál. V obliekaní sa ale preto nemieni obmedzovať. Potvrdila to v uplynulých dňoch, keď si spoločne s frajerom a skupinkou priateľov vyrazila za zábavou na jeden z najznámejších festivalov. 


Pozrite si tiež: Známa kráska (50) zapadla medzi dvadsiatničky: Bože môj, môže niekto takto vyzerať?!


V rámci Coachelly sa seriálová kráska predviedla vo viacerých outfitoch, ktoré spĺňali kritérium festivalovej módy. Spomenúť možno rifľové šortky, kratučkú sukňu, či čipkované topy vyzerajúce skôr ako podprsenka. Fotkami z podujatia sa Ariel pochválila na sociálnych sieťach. Nestretla sa však len s pozitívnymi ohlasmi. Mnohí ju dokonca kritizovali s tým, že so svojou postavou by sa až tak odhaľovať nemala. Čo na krivky mladej herečky hovoríte vy?!  

Ariel Winter sa zabávala v čipkovanom tope a krátkych šortkách.
Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter sa zabávala v čipkovanom tope a krátkych šortkách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ariel WinterModerná rodinaCoachella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu