Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kedysi natriasala zadkom, dnes má 40, 2 deti a zapadne medzi školáčky!

Shakira vyzerala v dievčenských šatách fantasticky. Zobraziť galériu (7)
Shakira vyzerala v dievčenských šatách fantasticky. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Skutočný vek jej uhádne asi málokto! Reč je o speváčke Shakire (39), ktorá aj s pribúdajúcimi rokmi vyzerá stále mladistvo. Dvojnásobná mamička sa dôkladne stará o svoju pleť, intenzívne pracuje na dokonalej postavičke a odmena rozhodne stojí za to. Keď sa rodáčka z Kolumbie objavila v utorok na červenom koberci, pôsobila dojomom, akoby si pred fotografov odbehla zo školských lavíc.

Speváčka Shakira je nielen talentovaná, ale aj krásna žena. Na konte má viacero úspešných singlov, ktorých videoklipy boli zväčša nabité sexepílom a šarmom. Posledné roky sa blonďavá dračica venuje prevažne rodine. S o desať rokov mladším futbalistom Gerardom Pigué má dvoch synov. Zrejme aj preto, že jej je detský svet teraz bližší, prijala umelkyňa účinkovanie v rozprávke Zootopia, kde prepožičala svoj hlas gazele.

V utorok sa konala slávnostná premiéra počinu, na ktorej nechýbala ani blonďavá umelkyňa. Shakira sa po červenom koberci prešla v kvetovaných minišatách a s vlasmi zopnutými do chvosta. Vďaka tomu vyzerala akoby mala o polovicu rokov menej.

Outfit rozkošnej školáčky odhalil speváčkine dokonale tvarované ruky a nohy. Nie je žiadnym tajomstvom, že po pôrode druhého synčeka sa Shakira dala na cvičenie a pýši sa dokonca lepšou figúrou, než mala pred kedysi. 

VIDEO: Pripomeňte si Shakiru a jej hit Whenever, Wherever.

shakira whenerver wherever

 

Viac o téme: ShakiraZootopia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu