Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kočka z reality šou a jej 5 minút slávy: Nahý prsník, odhalený rozkrok!

Chloe Ferry zradil hlboký výstrih a vysoký rázporok. Zobraziť galériu (8)
Chloe Ferry zradil hlboký výstrih a vysoký rázporok. (Zdroj: instagram, profimedia.sk)

LONDÝN - To sa dalo čakať! Nie je raritou, že jedinci z rôznych reality šou sú pre 5 minút slávy ochotní spraviť čokoľvek. Výnimkou nie je ani Angličanka Chloe Ferry (21), ktorá na zviditeľnenie využíva svoje kyprejšie krivky a neprirodzene opálené telo. Začiatkom týždňa si tmavovláska vyšla do spoločnosti a prítomným fotografom "nechtiac" ukázala, čo skrýva pod šatami.

Chloe Ferry na to síce nevyzerá, no má len sladkých 21 rokov. Vo Veľkej Británii je známa vďaka účinkovaniu v reality šou Geordie Shore, kde je skupinka svalnatých chlapcov a vysolárkovaných dievčat ubytovaná na niekoľko týždňov v luxusnom hotelovom komplexe a trávi dni žúrovaním, intrigami a nespútanou zábavu. 

Aktuálne si tmavovláska vychutnáva status céčkovej celebrity a fakt, že sa stala tvárou istého londýnskeho kaderníctva, zameraného na predĺžovanie vlasov. V pondelok sa pri tej príležitosti konala párty, na ktorú prišla Chloe nahodená v smaragdovozelených šatách s hlbokým výstrihom a vysokým rázporkom. 

Pri pohľade na odvážny outfit muselo byť každému jasné, že sexica sa v ten večer pikantnému odhaleniu nevyhne. A tak sa aj stalo. Fotografom poskytla pohľad na úplne holý prsník a zároveň ich pustila aj pod sukňu. Netreba určite prizvukovať, že sa jej to prihodilo "nechtiac".  

Chloe Ferry zradili provokatívne šaty hneď dvojnásobne. Hlboký výstrih odhalil prsník, vysoký rázporok ružové nohavičky.
Zobraziť galériu (8)
Chloe Ferry zradili provokatívne šaty hneď dvojnásobne. Hlboký výstrih odhalil prsník, vysoký rázporok ružové nohavičky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Chloe FerryGeordie Shore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu