Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Komička šokovala fanúšikov: Pri pohľade na túto FOTO nebolo do smiechu nikomu!

Beth Stelling je v Amerike známou komičkou. Zobraziť galériu (5)
Beth Stelling je v Amerike známou komičkou. (Zdroj: sweetbeth.com)

LOS ANGELES - Odhalila krutú pravdu! Beth Stelling (29) je v Amerike známa ako stand-up komička, ktorej nechýba úsmev na tvári a rozdáva radosť každému okolo seba. V skutočnosti však málokto vedel, že ešte donedávna prežívala humoristka v súkromí hotové peklo. Začiatkom tohto týždňa zaskočila fanúšikov a priateľov fotkami svojho dobitého tela. Otvorená spoveď, ktorú k záberom priložila, veru nepobavila nikoho.

Stand-up komička Beth Stelling je zvyknutá na to, že sa vďaka nej ľudia zabávajú a smejú. Začiatkom týždňa sa však postarala o to, že jej fanúšikmi a známymi lomcovali úplne iné pocity. Môže za to koláž fotografií, ktoré boli akýmsi zhodnotením uplynulého roka v živote sympatickej brunetky. 

Vedľa fotky, na ktorej sa Beth veselo smeje, boli zábery jej tela posiatého modrinami. „Mala som úžasný rok a toto sú jeho vrcholy. Možno sa čudujete, ale pokračujte v čítaní,” znel úvod pomerne dlhého komentára. Komička v ňom otvorene hovorí o tom, že jej bývalý priateľ ju psychicky, fyzicky a sexuálne týral.  

„Je to strašne trápne. Po tom, čo ma napadol, som s ním randila ešte ďalšie dva mesiace. Nebolo to vôbec jednoduché. Cítila som sa veľmi hlúpo,” dodala brunetka. K rozchodu sa napokon odhodlala v lete. Netají sa tým, že bývalý frajer ju prosil o to, aby ho vo svojich vystúpeniach nespomínala. „Nechcem mu ublížiť, spustiť vojnu, či nahnevať jeho rodinu a priateľov. Chcem sa len posunúť ďalej a na všetko zabudnúť,” uzavrela Beth. 

Komička Beth Stelling sa otvorene priznala k tomu, že bola obeťou domáceho násilia.
Zobraziť galériu (5)
Komička Beth Stelling sa otvorene priznala k tomu, že bola obeťou domáceho násilia.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Beth Stelling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu