Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Domáce násilie u Madonny: Speváčka prehovorila!

Madonna Zobraziť galériu (5)
Madonna (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Už dlhé roky sa v kuloároch zahraničného šoubiznisu šepká o tom, že herec Sean Penn nebol ku svojej bývalej manželke Madonne v čase ich vzťahu práve nežný. Niektorí berú ako fakt, že si pri ňom užila nejednu bitku. Teraz ale prehovorila samotná speváčka.

Americká speváčka Madonna vyhlásila, že ju bývalý manžel, herec Sean Penn nikdy nenapadol. Reagovala tak na tvrdenie filmára Leeho Danielsa, ktorý nedávno v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter prirovnal Penna k hercovi Terrenceovi Howardovi.

Ten sa predtým priznal, že v roku 2001 udrel svoju prvú manželku Lori McCommas."To, čo Terrence spravil, sa nijak nelíši od toho, čo v minulosti spravili Marlon Brando či Sean Penn, no zrazu z neho všetci robia démona," uviedol 55-ročný režisér snímok ako Precious (2009), Reportér (2012) a Komorník (2013), pričom zjavne narážal na správy o tom, že Penn v 80. rokoch napadol svoju vtedajšiu manželku Madonnu.

Päťdesiatsedemročná interpretka však uviedla, že ju exmanžel nikdy neudrel. "Všetky opačné tvrdenia sú naozaj urážlivé, zlomyseľné, bezohľadné a nepravdivé," dodala v miestoprísažnom vyhlásení speváčka, ktorá bola za rodáka z Kalifornie vydatá v období 1985 až 1989. 

Penn po spomínanom vyjadrení podal na Danielsa žalobu za urážku na cti a požadoval odškodné desať miliónov dolárov. "Lee Daniels nepravdivo prirovnal Seana Penna k Terrencovi Howardovi. Penna, na rozdiel od Howarda, nikdy nezatkli, nieto odsúdili za domáce násilie, čo jeho exmanželky (vrátane Madonny) môžu potvrdiť a dosvedčiť," uviedol herec v súdnych dokumentoch. 

Viac o téme: Sean PennMadonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu