Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známa Češka po troch deťoch ohúrila promi kamošky: Aj vám padne sánka!

Tereza Maxová je trojnásobnou mamičkou. Zobraziť galériu (6)
Tereza Maxová je trojnásobnou mamičkou.

HANOJ - Zasypali ju komplimentmi! Česká topmodelka Tereza Maxová (44) ešte rozhodne nepatrí do starého železa. Hoci sa blonďavá kráska radí medzi zrelé štyridsiatničky a je trojnásobnou maminou, v bikinách dokáže ohúriť ako za mlada. Aj nemenej známe kolegyne pri pohľade na jej krivky ochkajú a nešetria chválami. Právom, čo poviete?!

Wau! Tereza Maxová patrí k rodáčkam z Česka, ktoré vo svete urobili slušnú modelingovú kariéru. Popri tom pracovala aj na svojom súkromí. S prvým manželom - dánskym tenistom Frederikom Fetterleinom má syna Tobiasa, tureckému priateľovi Burakovi Oymenovi porodila dcérku Minu a syna Aidena. Tri tehotenstvá však na tele uznávanej modelky nezanechali žiadne stopy. 

Aktuálna fotografia z dovolenky, ktorú plavovláska trávi vo Vietname, je toho dôkazom. V dvojdielnych plavkách totiž Tereza vyzerá rovnako dobre ako za starých čias. Zhodujú sa na tom aj jej kolegyne z modelingu. „Len sa na seba pozri, sexi mama!” pripísala pod fotku Daniela Peštová. Nadšená bola tiež Pavlína Němcová. „To snáď nie je možné. Vyzeráš dokonca lepšie ako pred rokmi,” znel ďalši z pochvalných komentárov. 

Tereza Maxová rozhodne nepatrí do starého železa. Aj po troch deťoch má figúru hodnú obdivu.
Zobraziť galériu (6)
Tereza Maxová rozhodne nepatrí do starého železa. Aj po troch deťoch má figúru hodnú obdivu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tereza Maxová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu