Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mľandravý zadok a macaté stehná: Šťavnatá speváčka rozvlnila obliny!

Demi Lovato svoje obliny hrdo vystavuje na obdiv. Zobraziť galériu (9)
Demi Lovato svoje obliny hrdo vystavuje na obdiv. (Zdroj: profimedia.sk)

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Je ju za čo chytiť! Koniec roka je pre mnohé hviezdy obľúbeným obdobím na to, aby si dopriali oddych a načerpali nové sily niekde v exotike. Speváčka Demi Lovato (23) sa momentálne nachádza v Karibiku, kde si vlny a hrejivé lúče naplno užíva. Tam ju počas šantenia vo vode nafotili paparazzi. Tmavovláska mala na sebe rafinovane vykrajované plavky, ktoré odhaľovali jej obliny. Umelkyňa by síce podľa názorov niektorých ľudí mohla na svojej figúre zapracovať, väčšina sa však zhoduje v tom, že svoje sexi šťavnaté telo nepotrebuje nijako vylepšovať.

Speváčka Demi Lovato patrí k hviezdam, ktoré vhupli do sveta šoubiznisu ešte v últom veku. Dnes otvorene hovorí o tom, že nápor popularity jednoducho nezvládala. Dokonca nemá problém priznať, že jej dospievanie bolo späté s drogami, psychickými problémami a bulímiou.  


Mohlo by vás zaujímať: Brutálna premena! Z detskej hviezdičky je totálna samica


Demi nebola nikdy vychrtlinou, no s pribúdajúcimi rokmi sa učí mať svoje telo rada. V poslednom čase ho dokonca hrdo vystavuje na obdiv. Verejnosť neskrýva nadšenie a zhoduje sa v tom, že mladá interpretka je sexi ako nikdy predtým.    

Svoj podiel na tom má tmavovláskino sebavedomie a fakt, že jej priateľ - herec Wilmer Valderrama je do nej úplny blázon. Dvojica si momentálne užíva chvíle oddychu na ostrove Svätého Bartolomeja, kde ich načapali paparazzi. Zaľúbenci si pred nimi ochotne vymieňali nežnosti a v médiách sa objavili aj fotky, na ktorých si speváčka počas pobytu vo vode vyzliekla plavky a čľapkala sa celkom nahá. 

Demi Lovato má šťavnatú postavu, ktorá mnohým mužom pripadá sexi.
Zobraziť galériu (9)
Demi Lovato má šťavnatú postavu, ktorá mnohým mužom pripadá sexi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Pri pohľade na silnejšie stehná a oblý zadok speváčky Demi Lovato stúpne sebavedomie nejednej žene.
Zobraziť galériu (9)
Pri pohľade na silnejšie stehná a oblý zadok speváčky Demi Lovato stúpne sebavedomie nejednej žene.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu