Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dnes kráska, v puberte... Preboha! Hrozné FOTO známej speváčky

Demi Lovato Zobraziť galériu (8)
Demi Lovato (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Našťastie sa z toho dostala! Speváčka Demi Lovato (25) je dnes očarujúcou ženou, ktorá má sebavedomia na rozdávanie. Nie je ale tajomstvom, že v odbobí dospievania si prešla riadnym peklom. Drogy a poruchy príjmu potravy sa odrážali nielen na jej psychike, ale i zovňajšku. So svetom sa rozhodla podeliť o momentku zo svojho najhoršieho životného obdobia, kde ako zdravá a šťastná tínedžerka rozhodne nevyzerá.

Hoci Demi Lovato pôsobí navonok ako krásna, úspešná a sebavedomá žena, má za sebou minulosť, ktorá nebola príliš ružová. Podobne, ako mnohé detské hviezdy, mala problém zvládnuť svoju slávu a obdobie dospievania. Výsledkom boli problémy s drogami, chľastom, sebapoškodzovanie a poruchy príjmu potravy.  

O svojich démonoch porozprávala umelkyňa v rámci dokumentu s názvom Simply Complicated. „Je zahanbujúce spomínať na osobu, akou som bola,” priznala pred kamerami Demi. Tá absolvovala viacero liečení a terapií. Netají sa tým, že užívala kokaín takmer na každom kroku a jej život visel na vlásku. „Raz som užila naraz veľa koksu a liekov. Srdce mi išlo vyskočiť z hrude a ja som si pomyslela - Preboha! Predávkovala som sa,” uviedla tmavovláska. 

Lovato mala vážny problém aj so stravovaním. Podľa jej slov bola pre ňu bulímia akousi formou medicíny. „Jedlo je pre mňa dodnes veľkou výzvou a musím si stále davať na to pozor,” prezradila Demi. Tá zverejnila aj svoju fotografiu z neľahkého obdobia, na ktorej má prepadnuté brucho a trčiace kosti. 

Archívne FOTO speváčky Demi Lovato nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu