Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ryšavá hviezda ukázala materské vnady: Zvrhlíci chcú byť jej dieťaťom!

Lily Cole má vďaka materskému mlieku zväčšené vnady. Samozrejme sa s tým nezabudla pochváliť celému svetu. Zobraziť galériu (8)
Lily Cole má vďaka materskému mlieku zväčšené vnady. Samozrejme sa s tým nezabudla pochváliť celému svetu.

LONDÝN - Bolo jej to treba?! Britská herečka a modelka Lily Cole (27) má svojský vzhľad a je jej blízka kontroverzná prezentácia. Nečudo, že nemala problém zverejniť fotografiu svojich naliatých pŕs, ktoré sú výsledkom nedávného pôrodu. Človeku však zostáva rozum stáť nad niektorými komentármi jej priaznivcov. Pri pohľade na bujné poprsie sa totiž prestali kontrolovať a vypustili zo seba nemiestne prasačinky.

Lily Cole je hviezdou nielen v rodnej Británii, ale tiež v šírom svete. Do sveta modelingu vhupla už ako 14-ročná a že bola úspešná, potvrdzuje aj zisk titulu Modelka roka, ktorý sa jej podarilo získať v roku 2004. Výstredná ryšavka sa môže pochváliť i hereckými skúsenosťami. Zahrala si napríklad v počine Snehulienka a lovec. Popri kariére si však našla čas aj na založenie rodiny a v septembri tohto roka priviedla na svet svoje prvé dieťatko. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Jednou z výhod tehotenstva a materstva sú vnady, ktoré sa zväčšia každej žene. Výnimkou nie je ani Lily. Ako dôkaz zverejnila modelka na instagrame fotografiu svojho plného výstrihu. A to radšej nemala robiť. Pohľad na jej prednosti totiž vyprovokoval poniektorých pánov k zvrhlým komentárom. „Chcem byť tvojím dieťaťom,” pripísal k záberu jeden z nich. „Dostal som chuť na mlieko. Podelíš sa?” pridal sa ďalší. Lily tieto narážky nekomentovala, do budúcna si však zverejňovanie takýchto záberov asi premyslí...

Bujné vnady Lily Cole naviedli niektorých chlapov na prasačinky.
Zobraziť galériu (8)
Bujné vnady Lily Cole naviedli niektorých chlapov na prasačinky.

 

Viac o téme: Lily Cole
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu