Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vojvodkyňa Camilla ukázala pravú tvár: Na princa Charlesa vytiahla nôž!

Princ Charles sa vo vzťahu s Camillou očividne nenudí. Zobraziť galériu (6)
Princ Charles sa vo vzťahu s Camillou očividne nenudí. (Zdroj: SITA)

SEPPELTSFIELD - Nie je to žiadna suchárka! Hoci to znie možno neuveriteľne, manželka princa Charlesa (66) - Camilla (68) má zmysel pre humor. Potvrdila to v týchto dňoch, keď jediným malým gestom pobavila austrálskych novinárov. Dvojica si u protinožcov plní kráľovské povinnosti, v rámci ktorých zavítala aj do firmy vyrábajúcej nože. Svojská blondínka pri pohľade na jeden z kúskov neodolala a svojho muža dosť prekvapila.

Členovia britskej monarchie pôsobia na verejnosti zväčša serióznym dojmom a bežní ľudia nemajú veľa príležitostí na to, aby vedeli, aká je ich pravá tvár. Raz za čas sa však stane, že sa nechajú uniesť a obyčajným smrteľníkom sa ukážu aj v inom svetle. 

Najnovšie sa podarilo prekvapiť nie príliš obľubenej Camille. Spoločne s manželom, princom Charlesom sú momentálne na návšteve Austrálie a Nového Zélandu. Okrem stretnutí s politikmi absolvovali aj návštevy zaujímavých miest. K takým patrila napríklad exkurzia u výrobcu nožov.

Tam blondínku zaujal kúsok s vyše 20-centimetrovou čepeľou. Vojvodkyňa ho behom sekundy vzala do rúk a zahnala sa na nič netušiaceho manžela. Prítomní sa schuti zasmiali, no princ vyzeral dosť vystrašene.    

VIDEO: Camilla sa s nožom v ruke nechala uniesť. Prítomných pobavila, jej manželovi do smiechu nebolo. 

Camilla a Charles

Viac o téme: Princ CharlesCamilla Parker Bowles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu