Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Princ William bol kedysi veľký fešák, dnes má plešinu a "popolníky" na očiach!

Princ William bol kedysi veľký feščik. Mladší brat Harry žil akoby v jeho tieni. Zobraziť galériu (8)
Princ William bol kedysi veľký feščik. Mladší brat Harry žil akoby v jeho tieni.

LONDÝN - Nuž, aj princovia starnú! Vnuk britskej kráľovnej Alžbety II. - William patril ešte donedávna k najžiadanejším mužom sveta. A urodzený pôvod nebol jediným dôvodom pre to, aby z neho boli davy slečien namäkko. Blonďavé vlasy, modré oči a charizma tvorili kombináciu, ktorá robila z mladíka ozajstného krásavca. Dnes má fešáčik 33 rokov a pohľad na neho už veru nie je to, čo bývalo.

Hoci manželstvo princa Charlesa a ľuďmi milovanej Diany skončilo tragicky, vzišli z neho dvaja sympatickí synovia - William a Harry. Spomedzi bratov bol práve prvý spomínaný tým, ktorému by povedali svoje "áno" tisícky žien z celého sveta. On však mal oči len pre Kate Middleton. Dievčinu, ktorú spoznal ešte počas štúdia na univerzite, si napokon aj zobral za ženu a dnes majú spolu dve rozkošné ratolesti.  

Pribúdajúce roky, povinnosti a starosti sa pochopiteľne odrazili aj na zovňajšku niekdajšieho fešáka. Blonďavé vlasy mu akosi stále viac rednú a modré oči najnovšie zakrývajú dioptrické okuliare. Tie nosí William len príležitostne. Predviedol sa v nich aj túto sobotu, keď sa konalo slávnostné podujatie na počesť vojakov, ktorí bojovali v I. svetovej vojne. 

Princ William má dnes plešinu a na tvári dioptrické okuliare.
Zobraziť galériu (8)
Princ William má dnes plešinu a na tvári dioptrické okuliare.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu