Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bizarné narodeniny pracháča: Manželka vetrala prsia, sexšou známej hviezdy ako darček!

Joanna Krupa dala manželovi darček, na ktorý nikdy nezabudne. Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa dala manželovi darček, na ktorý nikdy nezabudne.

LOS ANGELES - Byť milionárom je úžasné! Tučné bankové konto nie je to jediné, čo môžu podnikateľovi Romainovi Zagovi (43) závidieť mnohí chlapi. Kráľ nočných klubov má totiž za manželku atraktívnu modelku Joannu Krupa (36), ktorá sa pýši výstavnou postavičkou. Tú pretŕčala rajcovná Poľka aj na pracháčovej narodeninovej párty, kde sa to sexicami priam hemžilo. Čerešničkou na torte bola erotická šou herečky Carmen Electra (43), známej najmä zo seriálu Baywatchu.

Toto sa len tak nevidí! Keď žena daruje svojmu partnerovi k narodeninám darček v podobe striptízu, nejedná sa o nič výnimočné. Je ale dosť nezvyčajné, ak mu venuje erotickú šou, kde zohráva hlavnú úlohu cudzia žena. Takéto bizarné prekvapenie si pre svoju polovičku pripravila modelka Joanna Krupa, ktorá manželovi objednala sexbombu z Baywatchu - Carmen Electra. 

Seriálova záchranárka si prizvala na pomoc dve tmavovlásky a pracháčovi predviedli divadielko plné zmyselnosti a sexepílu. „Ďakujem ti, žena moja, za tento úžasný darček. Carmen Electra predviedla tú najsexi šou. Dámy a páni, prehlasujem, že milujem brunetky rovanko ako blondínky. Boli to tie najlepšie narodeniny! Ľúbim ťa Joanna,” vyznal sa zo svojich pocitov Romain, ktorý sa na instagrame pochválil momentkami z narodeninovej párty. 

Dráždivé však boli nielen tanečníčky, ale aj oslávencova žena. Rodáčka z Poľska mala oblečené biele minišaty, ktoré odhaľovali jej chrbát a obliny pŕs. „Zlatko, teba by chcel za ženu asi každý. Jednoducho ideálna!” znie jeden z komentárov pod záberom šarmantnej modelky. Súhlasíte?!

Podnikateľ Romain Zago si vystúpenie plné erotiky maximálne užil.
Zobraziť galériu (8)
Podnikateľ Romain Zago si vystúpenie plné erotiky maximálne užil.


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Joanna KrupaCarmen ElectraRomain Zago
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu