Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi cicu z Poľska potrápili gaťky: Špárala sa TAM!

Sandra Kubicka zaujala paparazzov. Nečudo. Zobraziť galériu (9)
Sandra Kubicka zaujala paparazzov. Nečudo. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Nemá problém! Sandra Kubicka (21) je ďalšia kráska, ktorá dokazuje, že aj v Poľsku možno nájsť šarmantné dámy. Už zopár rokov žije za veľkou mlákou, kde pracovala aj pre značku Victoria´s Secret. Sexi blondínka pravidelne pózuje v úsporných bikinách. Počas jedného takého fotoshootingu na ňu narazili paparazzi, ktorým sa ju podarilo zvečniť aj vo chvíli, keď si naprávala neposlušné gaťky.

Joanna Krupa nie je jedinou rodáčkou z Poľska, ktorej sa podarilo preraziť vo svete. Každým dňom sa zväčšuje aj fanúšikovska základňa krásky menom Sandra Kubicka. Tá sa vybudovala svoju kariéru aj vďaka instagramu, ktorý je dnes mnohým modelkám veľmi nápomocný. 

Sandra sa v nedávnom rozhovore netajila tým, že pravidelne sleduje a čita komentáre svojich fanúšikov. „Rada sledujem spätu väzbu. Sledovať pozitívne, či negtívne odozvy je veľmi dôležité,” poznamenala pre magazín GQ sexi kráska. 

Plavovláska s hriešnym telom je dobre známa už i paparazzom. Tí na ňu natrafili aj nedávno, keď pred objektívom pózovala v úsporných bikinách. Bulvárnym fotografom sa podaril tiež záber, ako si Sandra naprávala gaťky, ktoré sa jej zarezávali do zadku. 

Sandra Kubicka vyzerá v bikinách božsky.
Zobraziť galériu (9)
Sandra Kubicka vyzerá v bikinách božsky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Sandru potrápili miniatúrne gaťky, ktoré sa jej zarezávali do zadku. Ona si ich bez rozpakov naprávala.
Zobraziť galériu (9)
Sandru potrápili miniatúrne gaťky, ktoré sa jej zarezávali do zadku. Ona si ich bez rozpakov naprávala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sandra Kubicka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu