Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čože? Táto blonďavá kosť, že má 61 rokov? Za modelkou - veteránkou sa otáčajú chlapi aj ženy

Christie Brinkley by asi len málokto tipoval 61 rokov. Zobraziť galériu (7)
Christie Brinkley by asi len málokto tipoval 61 rokov.

NEW YORK - Stále dokáže narobiť rozruch! Bývalá modelka Christie Brinkley (61) nemá medzi celebritnými šesťdesiatníčkami konkurenciu. S blonďavou hrivou, dokonalou figúrou a chutnou tváričkou totiž na svoj vek vôbec nevyzerá. Nečudo, že kdekoľvek sa objaví, hneď je stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď ju novinári nafotili pri príchode na vystúpenie jej najstaršej dcéry.

Vek je len číslo! Christie Brinkley sa zviditeľnila nielen ako modelka, ale tiež vďaka manželstvu so spevákom Billym Joelom, ktorý ju napríklad obsadil do klipu k skladbe Uptown Girl. V ňom blondínka stvárnila krásku z lepšej spoločnosti, z ktorej sú chlapi hotoví. Od nakrúcania videa ubehlo už 32 rokov a modelingova veteránka dodnes vyvoláva v ľuďoch rovnaké pocity. 

Potvrdila to aj pred pár dňami, keď prišla svoju dcéru Alexu, ktorej otcom je práve Billy Joel, podporiť na koncert v istom newyorskom hoteli. Čierne šaty s vysokým rozparkom obopínali dokonalé krivky zrelej modelky, upravené blonďavé vlasy a bezchybný mejkap zvýraznili jej krásu.

Pri pohľade na Christie, ktorá vyzerá o desiatku rokov mladšie, znie až neuveriteľne, že odmieta plastiky a rôzne vylepšenia. V rozhovore pre Yahoo Beauty nedávno priznala, že raz skúsila botox. „Bola to príšerná skúsenosť. Vyzerala som tak hrozne, že som musela mať na hlave klobúk,” poznamenala blondínka.   

Známa modelka vidí recept svojho úspechu inde. Okrem toho, že je už od čias dospievania vegetariánkou, kladie tiež dôraz na to, aby bola v psychickej pohode. „Keď sa cítite dobre, tak tak aj vyzeráte. Verím, že spokojnosť  a pozitívny prístup vedú ku šťastiu, to zase prospieva zdraviu a celé sa to odráža na zovňajšku človeka,” uzavrela Brinkley, ktorá by mohla byť vzorom mnohým ženám. 

VIDEO Christie Brinkley v klipe ku skladbe Uptown Girl.

Billy Joel uptown Girl

Christie Brinkley sa aj v zrelom veku pýši chutnou tváričkou a štíhlou postavou.
Zobraziť galériu (7)
Christie Brinkley sa aj v zrelom veku pýši chutnou tváričkou a štíhlou postavou.


Pozrite si tiež: Kedysi zvádzala tatka Griswolda, dnes celý svet: 61 rokov, 4 rozvody a neskutočné telo!


Viac o téme: Christie Brinkley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu