Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyzliekli slávnu mamu (63) aj dcéry: To snáď nie je možné!

Christie Brinkley Zobraziť galériu (6)
Christie Brinkley

LOS ANGELES - Dokonale medzi ne zapadla! Mnohým čitateľom topiek je dobre známe, že modelka - veteránka Christie Brinkley (63) oklamala starobu. Ak by o tom náhodou niekto pochyboval, fotky, ktoré sú súčasťou plavkového magazínu Sports Illustrated, ho rýchlo presvedčia. Nestarnúca blondínka pózovala pred objektívom so svojimi dcérami a všetky tri vyzerajú v plavkách fantasticky.

Stále na to má! Písal sa rok 1979, keď Christie Brinkley vôbec prvýkrát pózovala pre plavkový magazín Sports Illustrated. A teraz, keď má 63 rokov, tak zdobí jeho stránky opäť. Spoločnosť jej pred objektívom robili dcéry - 31-ročná Alexa a 18-ročná Sailor. 

Očarujúca šesťdesiatníčka sa netají tým, že zvažovala, či túto ponuku vôbec prijať. „Najskôr mi napadlo - V mojom veku? Ani náhodou! Už keď som oslávila 30-tku, povedala som si, že je to poslednýkrát, čo pózujem v plavkách,” reagovala pre magazín People krásna Christie, ktorú presvedčili najmä jej dcéry.

Mimochodom, mladšia z nich sa priznala k tomu, že sa v minulosti za svoje telo hanbila. „Mala som s tým problém od kedy si pamätám. Vyrastala som s tým, že nenavidim, ako vyzerám a nemala som žiadne sebavedomie,” vyzradila prostredníctvom instagramu mladá blondínka.  

Christie Brinkley a jej krásne dcéry pózovali pre plavkový magazín Sports Illustrated.
Zobraziť galériu (6)
Christie Brinkley a jej krásne dcéry pózovali pre plavkový magazín Sports Illustrated.  (Zdroj: instagram/ Sports Illustrated)

Viac o téme: Christie Brinkley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu