Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je najsexi žena sveta! Súhlasíte?

Emilia Clarke bola magazínom Esquire zvolená za Najsexi ženu sveta pre rok 2015. Zobraziť galériu (13)
Emilia Clarke bola magazínom Esquire zvolená za Najsexi ženu sveta pre rok 2015.

LONDÝN - Ide jej karta! Britská herečka Emilia Clarke (28), známa najmä vďaka obľúbenému seriálu Hra o tróny, prežíva mimoriadne vydarené obdobie. Nedávno bola v ankete magazínu GQ zvolená za Ženu roka a aktuálne sa môže pochváliť ďalším titulom. Podľa časopisu Esquire je sympatická brunetka Najsexi žijúcou ženou sveta pre tento rok. Pri tej príležitosti nafotila odvážne zábery, na ktorých predvádza svoj sexepíl a zmyselnosť.

Len blázon by tvrdil opak! Známe magazíny pravidelne robia ankety a zostavujú rôzne rebríčky, ktoré sú medzi čitateľmi, ale aj celebritami dosť sledované. Časopis Esquire v týchto dňoch zvolil Najsexi žijúcu ženu sveta. Stala sa ňou britská herečka Emilia Clarke, ktorá získala popularitu účinkovaním v seriáli Hra o Tróny.  

Že prirodzene krásnej brunetke titul právom patrí, potvrdzuje práve najnovšie vydanie spomínaného magazínu. To zdobia dráždivé fotografie, na ktorých Emilia pózuje v rajcovnej spodnej bielizni aj v Evinom rúchu. 

Ako riaditeľka redakčných projektov časopisu Esquire na margo toho prezradila, Clarke bola od prvej chvíle jasnou voľbou. „V seriáli Hra o tróny je úchvatná a nezabudnuteľná. Pri otázke, ktorá žena by sa mala stať tou najsexi, zaznelo jej meno z úst zamestnancov magazínu, ich priateľov, aj rodiny, ” poznamenala Lisa Hintelmann. Čo na držiteľku titulu hovoríte vy?!

Emilia Clarke je prirodzene pekná žena, ktorá má sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (13)
Emilia Clarke je prirodzene pekná žena, ktorá má sexepílu na rozdávanie.

Viac o téme: Emilia Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu