Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Toto má byť najsexi žena sveta? Och! Paparazzi FOTO mnohých sklamú

Emilia Clarke Zobraziť galériu (9)
Emilia Clarke

LONDÝN - Spoznali by ste ju? Herečka Emilia Clarke (34) bola v roku 2015 magazínom Esquire vyhlásená za najsexi ženu sveta. Že má zmyselnosti na rozdávanie potvrdila nielen odvážnymi fotkami, ale aj vždy, keď sa objavila na červenom koberci, či pred kamerami seriálu Hra o tróny. V uplynulých dňoch ju v uliciach nafotili paparazzi. avšak po sexepíle nebolo ani stopy...

Skôr ako najsexi ženu sveta pripomínala Emilia Clarke nevýraznú stredoškoláčku. Nepochybne sa o to pričinil aj outfit, ktorý pozostával z čapice a oversize bundy, či jej dievčenská tvárička, na ktorej nemala ani štipku mejkapu.

Emilia však nepatrí medzi hviezdičky, ktoré potrebujú byť tip-top za každých okolností. Aj ona sama na sociálnych sieťach zverejňuje fotky, na ktorých je neupravená, a nenalíčená. Z objektívov bulvárnych fotografov nebola vôbec nervózna a dokonca im ochotne pózovala. 

Emilia Clarke v uliciach neušla paparazzom.
Zobraziť galériu (9)
Emilia Clarke v uliciach neušla paparazzom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Emilia Clarke, ktorá sa preslávila účinkovaním v úspešnom seriáli Hra o tróny, sa v minulosti musela popasovať s rôznymi výzvami. Ako nedávno priznala, nakrúcanie nahých scén (ktorých je v počine neúrekom) jej bolo veľmi nepríjemné. Otvorene prehovovila aj o vážnych zdravotných problémoch, kvôli ktorým musela podstúpiť dve operácie mozgu.

Viac o téme: Emilia Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu