Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Penis Justina Biebera dobyl svet internetu: Všetci riešia veľkosť jeho pýchy!

Paparazzi nafotili Justina Biebera nahého. Zobraziť galériu (8)
Paparazzi nafotili Justina Biebera nahého.

BORA BORA - Fanúšičky omdlievajú, ostatní sa zabávajú! Justin Bieber (21) má na konte viacero škandálov. V týchto dňoch valcujú internet fotky, na ktorých je mladý spevák zachytený celkom nahý. V Adamovom rúchu si totiž vychutnával chvíle pohody na exotickom ostrove, kde na neho natrafili paparazzi. Sociálnymi sieťami kolujú nielen kompromitujúce zábery, ale aj zosmiešňujúce koláže a vedú sa búrlivé diskusie o tom, že cukríček je celkom slušne obdarený.

Justin Bieber nemá s odhaľovaním tela žiaden problém. Jeho profily na sociálnych sieťach sú plné fotiek, na ktorých pózuje bez trička. Nedávno sa dokonca pochválil holým zadkom. To však nie je nič v porovnaní so zábermi, ktoré aktuálne zahltili internet. Idol mnohých tínedžeriek je na nich úplne nahý a jeho výbavička je neprehliadnuteľná. (Necenzurované fotky, sme sa rozhodli nezverejniť. Je ich plný web a každý, kto má aspoň základné znalosti s používaním internetu, si ich hravo nájde.)


Pozrite si tiež: Úplne NAHÁ celebritná FOTO na webe: Pozrite na to mladé telo!


Pikanté zábery sa podarilo urobiť šikovnému fotografovi, ktorý bol v správnom čase na správnom mieste. Konkrétne na exotickom ostrove Bora Bora, kde si Justin užíva chvíle oddychu v spoločnosti modelky Jayde Pierce. Atraktívna tmavovláska je vraj len jeho kamarátka, no ako sa zdá, s benefitmi. 

Potvrdzuje to fakt, že idol tínedžeriek nemá problém sa v jej spoločnosti premávať celkom nahý. To sa mu, žiaľ, nepekne vypomstilo a kompromitujúce fotky sú na svete. Ľudia, ktorí ich videli, sa delia na dve skupiny. Jedna nevychádza z údivu, aký je Bieber obdarený, druhá sa na ňom schuti zabáva a smeje.  

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu