Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cukríček Bieber prekvapuje: Obháňa iné, ale... Na svoju EX nedokáže zabudnúť!

Justin Bieber Zobraziť galériu (10)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kanadský spevák Justin Bieber priznal, že sa pri niektorých piesňach z jeho nadchádzajúcej štúdiovky Purpose inšpiroval vzťahom s bývalou priateľkou, americkou speváčkou a herečkou Selenou Gomez.

Dvadsaťjedenročný rodák z Londonu sa tak v pondelok vyjadril počas televízneho programu The Ellen DeGeneres Show. Po prvotnom váhaní Bieber uviedol, že ide o skladby What Do You Mean?, Sorry a Mark My Words.

Hudobník dokonca prezradil, že by mohlo dôjsť aj k obnoveniu ich vzťahu. „Máme toho veľa za sebou, takže som si istý, že by sa také niečo mohlo stať,“ odpovedal Bieber na otázku zabávačky Ellen DeGeneres. „Pripomína mi ju veľa vecí. Pri vzťahoch, keď niečo zbadáte v televízii, spomeniete si, že ste to zvykli spolu sledovať. Alebo keď zacítim nejakú vôňu, poviem si, že mi ju to pripomína,“ dodal na margo 23-ročnej Gomez, s ktorou s prestávkami tvoril pár niekoľko rokov. 

Nahrávka Purpose bude obsahovať 13 skladieb, v deluxe edícii o päť viac. Okrem spomínaných piesní je medzi nimi aj úspešný song Where Are Ü Now. Na spevákovom štvrtom štúdiovom albume spolupracovali Big Sean, Travis Scott, Halsey, Nas, a tiež projekt Jack Ü, ktorý tvoria Diplo a Skrillex. Purpose uvedú na trh v piatok 13. novembra. 

Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú skladby Baby (feat. Ludacris), Boyfriend alebo spomínaná What Do You Mean?, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards. 

Viac o téme: Selena GomezJustin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu