Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Božská Shakira ukázala telo po 2 pôrodoch: Wau, tak dobre snáď ešte nevyzerala!

Po dvoch tehotenstvách už na tele speváčky Shakiry niet ani stopy. Zobraziť galériu (6)
Po dvoch tehotenstvách už na tele speváčky Shakiry niet ani stopy.

BARCELONA - Klobúk dole! Kolumbijská speváčka Shakira (38) sa začiatkom tohto roka stala dvojnásobnou maminou. So známym futbalistom Gerardom Piqué (28) majú synčekov Milana a Sashu. Zhruba deväť mesiacov po pôrode sa blondínka pochválila postavičkou, na ktorej intenzívne pracovala. Výsledok stojí za to. Čo poviete?!

Vyzerá fantasticky! Speváčka Shakira patrí k mamičkám, ktoré aj po pôrode dbajú o svoju postavu. Tú si formuje s pomocou celebritnej trénerky Anny Kaiser a cvičeniami spájajúcimi tanec s posilňovaním. Výsledkom svojej driny sa umelkyňa pochválila prostredníctvom magazínu Us Weekly. 

S Annou spolupracujem už roky. Je veľmi odhodlaná a zapálená pre to, aby ľuďom pomohla dosiahnuť ich cieľ. A okrem toho, je to úžasná osoba,” povedala v rozhovore speváčka, ktorá upravila aj svoj jedálniček. „Nie som fanúšikom prehnaného hladovania. Je to skôr o kontrolovaní porcií a toho, čo máte na tanieri. Treba niečo zjesť každé dve-tri hodiny a samozrejme, žiaden cukor,” prezradila svoj recept Kaiser. 

Pri pohľade na Shakirino telo zbledne závisťou asi nejedna žena. Speváčka totiž vyzerá v súčasnosti ešte lepšie než v minulosti. Nuž, po boku o desať rokov mladšieho chlapa, je to asi nutnosť. 

Shakira na svojej postavičke zapracovala a výsledok stojí za to.
Zobraziť galériu (6)
Shakira na svojej postavičke zapracovala a výsledok stojí za to.


Mohlo by vás zaujímať: Supermodelka po pôrode ohuruje dokonalou postavou: Naliate prsia, ploché bruško!


Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu