Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Al z Krok za krokom zaskočila fanúšikov: Je z nej prostitútka!

Toto je najnovšia podoba herečky Christine Lakin, známej najmä ako Al zo seriálu Krok za krokom. Zobraziť galériu (12)
Toto je najnovšia podoba herečky Christine Lakin, známej najmä ako Al zo seriálu Krok za krokom.

LOS ANGELES - Takúto ju nepoznáme! Herečka Christine Lakin (36), známa ako Al Lambertová zo seriálu Krok za krokom, patrí k hviezdam, ktoré sú na sociálnych sieťach naozaj aktívne. S fanúšikmi sa ochotne delí o momentky zo svojho súkromia, nemá problém ukázať sa im aj bez mejkapu. V týchto dňoch ich však umelkyňa zaskočila fotkami, na ktorých je nezvyčajne zmachlená a nešetrí lacnými pózami. Najnovšie je z nej totiž žena zarábajúca si svojím telom.

Nezvyčajne drsná a vulgárna! Seriál Krok za krokom sa aj po rokoch teší mimoriadnej obľube a má množstvo priaznivcov. Viacerí z nich sa aj v súčasnosti zaujímajú o svojich obľúbencov a životy hercov zo spomínaného počinu sledujú prostredníctvom médií, či sociálnych sietí. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Na internete je pomerne aktívna predstaviteľka drzej Al Lambertovej - atraktívna Christine Lakin. Tá sa herectvu stále venuje. Účinkuje v divadelných predstaveniach, ale objavuje sa aj pred kamerami. Najnovšie dokonca stvárňuje dosť zaujímavú úlohu. 

Volám sa Petra, pochádzam z Ruska a prevádzkujem bordel. Buď zaplatíte plnú sumu, alebo vám podrežem hrdlo,” napísala Christine k fotkám, na ktorých pózuje prehnane nalíčená a provokatívne si pri tom olizuje pery. Aj v takomto prevedení si krásna,” okomentoval záber jeden zo skalných fanúšikov. A nebol jediný. Našli sa však aj takí, ktorým sa takáto brunetkina podoba príliš nepozdáva. Čo na Al ako prostitútku hovoríte vy?

Christine Lakin zaskočila svojich fanúšikov aj takouto fotografiou.
Zobraziť galériu (12)
Christine Lakin zaskočila svojich fanúšikov aj takouto fotografiou.

Viac o téme: Christine LakinKrok za krokom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu