Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Carol z Krok za krokom ako vyžitá Barbie: Z jej vnučiek však padnete na zadok!

Preplastikovaná Suzanne Somers vyzerá dnes ako vyžitá Barbie. Jej vnučky sú rovnako krásne ako bola kedysi aj ona. Zobraziť galériu (15)
Preplastikovaná Suzanne Somers vyzerá dnes ako vyžitá Barbie. Jej vnučky sú rovnako krásne ako bola kedysi aj ona.

LAS VEGAS - Šarm sa v ich rodine dedí! Herečka Suzanne Somers (68) síce dnes vyzerá preplastikovane a akosi vyžito, no kedysi patrila medzi najväčšie krásavice. Dobre to vedia aj všetci fanúšikovia seriálu Krok za krokom, kde usmievavá blondínka stvárnila mamu Carol. V súčasnosti je umelkyňa už šesťnásobnou babičkou a ako vidno, svojim vnučkám odovzdala kvalitnú genetickú výbavu.

Jedna krajšia ako druhá! Herečka Suzanne Somers mala v seriáli Krok za krokom celkom početnú rodinu. V reálnom živote je matkou jedného syna a macochou dvom potomkom svojho druhého manžela Alana Hamela. Blondínka sa raduje už aj z vnúčat, ktorých má celkovo šesť. 


Pozrite si tiež: Zmeny hercov z Krok za krokom: Týmto herečkám z krásy neubudlo!


Úlohu babičky komentovala umelkyňa v minulosti v rozhovore pre magazín Closer. Varím a pobehujem okolo domu ako väčšina starých mám, a tak si myslím, že oni si ani neuvedomujú, čím sa vlastne živím,” poznamenala na margo toho Suzanne. „Až keď niekde uvidia moje fotky, tak im to vlastne pripomenie, že v porovnaní s ostatnými babkami, som trošku odlišná,” dodala usmievavá blondínka. 

Okrem toho, že sa Somers usiluje s ratolesťami svojich detí tráviť všetok voľný čas, rada sa nimi pýši aj na sociálnych sieťach. Nedávno tam zverejila záber, na ktorom pózuje s vnučkami Violet a Cameliou, ktoré ju prišli podporiť na vystúpenie v Las Vegas. Herečka oblečená v provokatívnych ružových minišatách s vyžehlenou tvárou a šmrncovným účesom rozhodne nevyzerala ako typická babička. Prekvapivo sa však pozornosť jej priaznivcov upriamila skôr na mladé slečny, ktoré s ňou pózovali. Bodaj by nie, veď sú mladé a krásne. Ostáva len dúfať, že čo sa týka skrášľujúcich procedúr a plastík, si od babičky príklad brať nebudú. 


Mohlo by vás zaujímať: Kedysi krásna mamina, dnes vulgárna ohava: Takto sa zmenila Carol (68) z Krok za krokom!


Violet Somers je usmievavá sedemnásťročná slečna.
Zobraziť galériu (15)
Violet Somers je usmievavá sedemnásťročná slečna.

Camelia Somers má 19 rokov a pokojne by sa uživila aj ako modelka.
Zobraziť galériu (15)
Camelia Somers má 19 rokov a pokojne by sa uživila aj ako modelka.

Viac o téme: Krok za krokomSuzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu