Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantná FOTO maminy zo seriálu Krok za krokom: Och, Carol, nie si na TOTO stará?!

Suzanne Somers Zobraziť galériu (8)
Suzanne Somers (Zdroj: Instagram)

PALM SPRINGS - Nemá problém! Hoci má herečka Suzanne Somers už 72 rokov, nič jej nebráni v tom, aby otvorene hovorila o sexe, nosila provokatívne outfity, či zverejňovala na internete fotky, na ktorých jej nahá. Urobila tak aj v uplynulých dňoch a reakcie verejnosti boli rôzne.

Suzanne Somers sa preslávila účinkovaním v obľúbenom seriáli Krok za krokom, kde stvárnila krásnu mamu Carol. S pribúdajúcimi rokmi však známa blondínka bojuje po svojom a plastické operácie jednoducho nezaprie. Už viackrát dokázala i to, že sa nemieni vzdať ani dráždivých outfitov a imidžu sexice. 

Aj napriek tomu mnohých zaskočilo, akú provokatívnu fotku zverejnila v uplynulých dňoch na instagrame. Momentka ju totiž zachytáva počas oddychu vo vani. „Bože môj. Toto je aké trápne. Suzanne, veď už máš svoj vek, tak sa podľa toho správaj,“ nešetrili kritikou mnohí z herečkiných followerov. 

Našlo sa však dostatok takých priaznivcov, čo boli nadšení. „Božská a úžasná, ako vždy,” okomentovala šteklivý záber herečka Christine Lakin, ktorá v seriáli Krok za krokom stvárnila jej nevlastnú dcéru Al.  

72-ročná Suzanne Somers zverejnila na instagrame fotku, ktorá ju zachytáva počas toho, ako sa kúpe vo vani.
Zobraziť galériu (8)
72-ročná Suzanne Somers zverejnila na instagrame fotku, ktorá ju zachytáva počas toho, ako sa kúpe vo vani.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Krok za krokomSuzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu