Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Futbalový kráľ vyvalil brušisko: Mladučkej milenke nevadí!

Ronaldo opekal na dovolenke svoje veľké brucho. Jeho frajerka sa naň nesťažuje.  Zobraziť galériu (8)
Ronaldo opekal na dovolenke svoje veľké brucho. Jeho frajerka sa naň nesťažuje.

FORMENTERA - Macko a kráska! Takú dvojicu tvoria slávny brazílsky futbalista Ronaldo (38) a jeho o 15 rokov mladšia milenka Celina Locks (23), s ktorou si bývalý športovec momentálne užíva dovolenku. Paparazzi nafotili zaľúbencov ako si priamo na pláži vymieňajú nežnosti. Pri pohľade na nich si zrejme mnohí prítomní kládli otázku, ako je možné, že tento pupkatý pánko zbalil takú výstavnú sexicu.

O pár rokov mladšia, o desiatku kíl ľahšia! Hoci futbalista Ronaldo nebol nikdy krásavc, o záujem nežného pohlavia nemal nikdy núdzu. Jeho posteľou prešlo viacero atraktívnych žien a ani v súčasnosti v nej nemá prázdno. Aktuálnou milenkou futbalového kráľa je modelka Celina Locks, s ktorou začal randiť začiatkom tohto roka. 

Zaľúbenci si v týchto dňoch užívajú sladké ničnerobenie na ostrove Formentera, kde ostatným dovolenkárom ukazovali, ako veľmi sa ľúbia. Nešetrili bozkami, dotykmi a každému muselo byť jasné, že športovec na dôchodku je z mladučkej krásky úplne paf. Pozornosť na seba strhával Ronalddo aj preto, že jeho veľký pupok je priam neprehliadnuteľný. Nuž ako sa zdá, fešanda ho miluje aj s kilami navyše. 

Ronaldo sa po pláži premával s vyvaleným bruchom.
Zobraziť galériu (8)
Ronaldo sa po pláži premával s vyvaleným bruchom.

Viac o téme: RonaldoCelina Locks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu