Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto kyprá kočka bikiny nepotrebuje: Ty, kokos!

Angelina Kirsch potešila fanúšikov takouto zábavnou momentkou. Zobraziť galériu (9)
Angelina Kirsch potešila fanúšikov takouto zábavnou momentkou.

MALDIVY - Za svoje obliny sa nehanbí! V modelingu sa stále viac presadzujú dievčatá s kyprými krivkami, ktorých postavičky nie sú až také ideálne. K plus-size manekýnkam patrí aj Nemka Angelina Kirsch (26). Tá si v týchto dňoch užíva dovolenku v exotike a svoj profil na instagrame zásobuje mnohými momentkami. Medzi nimi narobila najväčších rozruch fotka, na ktorej šťavnatá blondínka pózuje hore bez, pričom si nahé vnady kryje kokosmi.

Je ju za čo chytiť! Angelina Kirsch bola ešte donedávna obyčajnou neznámou dievčinou, no už pár rokov na otázku - Čím sa živí? - môže smelo odpovedať, že je modelkou. A to aj napriek tomu, že jej miery nie sú vôbec ideálne. 

K modelingu sa blondínka dostala celkom náhodou, keď v roku 2011 spoločne so sestrou dovolenkovala v Ríme. Na ulici ju oslovil neznámy muž s tým, či by nechcela skúsiť šťastie ako manekýnka. Angelina spočiatku reagovala skepticky. „Myslela som si, že sa mu páči moja tvár a potom mi povie, aby som zhodila aspoň 20 kíl. Na to som, veru, nemala vôbec chuť,” prezradila v rozhovore pre Spiegel kráska. 

Hmotnosť sympatická Nemka napokon upraviť nemusela. Práve naopak, kilogramy navyše sa stali jej prednosťou. Svojou oblou postavičkou sa blondínka pýši aj na sociálnych sieťach a ako vidno, patrí k ženám, ktoré preferujú slnenie sa hore bez. Angelina však pred objektívom svoje vnady holé neukázala a kryla si ich kokosovými orechami. 

Angelina Kirsch sa živí ako plus-size modelka a skrýva pod šatami takéto oblé krivky.
Zobraziť galériu (9)
Angelina Kirsch sa živí ako plus-size modelka a skrýva pod šatami takéto oblé krivky.

Viac o téme: Angelina KirschPlus-size
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu