Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Špinavá vojna Geissenovcov s pestúnkou: Pracháči vracajú úder!

Carmen a Robert Geissenovci reagovli na obvinenia bývalej pestúnky. Zobraziť galériu (7)
Carmen a Robert Geissenovci reagovli na obvinenia bývalej pestúnky.

KOLÍN NAD RÝNOM - Ticho nezostali! Televízna rodina Geissenovcov čelila v týchto dňoch celkom slušnej špine. Bývalá pestúnka prominentných dcér, Norà Fördös (34), si pustila ústa na špacír a médiam poskytla šokujúcu spoveď. V ňom okrem iného prezradila, že Davina (12) a Shania (10) veľmi trpia, majú psychické problémy a že praktiky ich rodičov sú choré. Teraz sa hlási o slovo nahnevaný Róbert (51), ktorý poskytol svoj pohľad na vec.

Norà Fördös bola donedávna neznámou ženou. No dnes, keď si zadáte do vyhľadávača jej meno, objaví sa vám viacero odkazov na čláky, v ktorých je spájaná s azda najslávnejšími Nemcami súčasnosti - Robertom a Carmen Geissenovcami. Maďarka bola totiž zhruba dva roky opatrovateľkou ich dvoch princezničiek. Pred pár dňami poskytla magazínu Gala otvorený rozhovor o známej rodine, na margo ktorej sa nevyjadrovala príliš lichotivo.  


Pozrite si tiež: To, čo sa deje u Geissenovcov, je choré: Šokujúca spoveď pestúnky!


Pestúnkine vyjadrenia o tom, že dievčatá kvôli účinkovaniu v reality šou trpia a majú problémy, ich otca Roberta celkom nahnevali. „Sú to všetko výmysly a klamstvá.  Tá ženská sa chce prostredníctvom nás zviditeľniť a zarobiť na tom prípadne nejaké prachy,” poznamenal pre Bild boháč. Naša psychika je v poriadku a netrpíme žiadnymi poruchami spánku. Je hlúpe, že o nás rozpráva takéto klamstvá,” pridala sa k otcovi staršia dcéra Davina.  

Tá tiež naznačila, čo môže byť dôvodom, prečo Norà na známych Geissenovcov zaútočila. „Mama ju vyrazila, lebo sme s ňou príliš dobre nevychádzali, ” reagovala na margo pestúnky mladá Geissenka. Zároveň poprela, že by ich nakrúcanie reality šou otravovalo, nebodaj obťažovalo. „Nemáme s tým žiaden problém. Práve naopak. Vždy sa veľmi tešíme,” uzavrela Davina. 

Svojská Carmen incident s pestúnkou nekomentovala. Na sociálnych sieťach však zverejnila zopár fotiek, na ktorých pózuje obklopená dcérami a ich cieľom je dokázať fanúšikom, že vzťahy v známej famílii sú úplne v poriadku.

Carmen zverejnila na sociánej sieti fotky zachytávajúce rodinnú pohodu.
Zobraziť galériu (7)
Carmen zverejnila na sociánej sieti fotky zachytávajúce rodinnú pohodu.
 

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu