Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Snobská blondínka v dierovanom outfite: Spravila krok a všetci TO videli!

Dierovaný outfit Nicky Hilton odhalil pri chôdzi zadoček. Zobraziť galériu (7)
Dierovaný outfit Nicky Hilton odhalil pri chôdzi zadoček.

PARÍŽ - Hups! Dedička hotelového impéria Nicky Hilton (31) sa v týchto dňoch nachádza v hlavnom meste Francúzska, kde sa konajú prehliadky kolekcií haute couture. Nezvyčajné sú však nielen róby z móla, ale aj kreácie, ktoré predvádzajú dámy z radov hostí. Blondínka sa napríklad predviedla v bielych šatách so zaujímavými aplikáciami, ktoré pri chôdzi odhaľovali jej zadoček.

Módna návrhárka a podnikateľka Nicky Hilton by mala už túto sobotu povedať svoje "áno" Jamesovi Rothschildovi, s ktorým sa zoznámila v roku 2011. Že to bude pompézna udalosť niet pochýb. Blondínka je dedičkou hotelového impéria, ženích pochádza z rodiny bankárov. 

Hoci mnohé ženy krátko pred svadbou doľaďujú posledné detaily, nájdu sa aj výnimky, ktoré príliš nestresujú. K nim zrejme patrí aj Nicky. Tá si momentálne užíva módne prehliadky v Paríži, kde sa jej podarilo urobiť celkom slušný rozruch.

Pred novinármi sa totiž budúca nevesta pretŕčala v bielych šatách so zaujímavými aplikáciami. "Diery" na šatách toho z Hiltonkinho tela neukazovali, no priehľadné pásy pod prsiami a zadočkom sa postarali o pikantné odhalenie. Pri chôdzi si tak prítomní mohli obzrieť aj partie tela, ktoré bežne vidí zrejme len blondínkin vyvolený. 

Ktovie, či si Nicky Hilton bola vedomá toho, že pri chôdzi odhaľuje svoj zadok...
Zobraziť galériu (7)
Ktovie, či si Nicky Hilton bola vedomá toho, že pri chôdzi odhaľuje svoj zadok...

Viac o téme: Nicky Hilton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu