Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hiltonka sa ide vydávať: Detaily snobskej svadby

Nicky Hilton Zobraziť galériu (5)
Nicky Hilton (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Dedička hotelového impéria Nicky Hilton a James Rothschild sa zosobášia v Kensingtonskom paláci. Magazínu Us Weekly to prezradil nemenovaný zdroj z okolia dvojice.

Svadba by sa mala konať 10. júla v Oranžérii, ktorá je súčasťou Kensingtonských záhrad. Postavili ju v roku 1704, pričom v tom čase slúžila na pestovanie citrusov a iných subtropických rastlín. V súčasnosti ju využívajú najmä na svadby. Vmestí sa do nej až tristo hostí a jej súčasťou je aj kamenná terasa.

Tridsaťjedenročná rodáčka z New Yorku a jej snúbenec, ktorý pochádza z rodiny bankárov, sa zoznámili v roku 2011 na svadbe modelky Petry Ecclestone a miliardára Jamesa Stunta. Rothschild požiadal svoju vyvolenú o ruku vlani v auguste na severe Talianska, kde oslavovali výročie. „Zobral ju na loď a v strede jazera Como sa jej spýtal, či sa stane jeho ženou, kľakol si a to všetko. Bolo to neuveriteľne romantické a nádherné,“ prezradil vtedy anonymný zdroj pre Us Weekly. Hilton už raz bola vydatá. V auguste 2004 si v Las Vegas vzala za manžela priateľa z detstva, podnikateľa Todda Meistera. Po troch mesiacoch však sobáš anulovali. 

Nicky Hilton, celým menom Nicholai Olivia Hilton, je módna návrhárka, podnikateľka a modelka. Je tiež mladšou sestrou speváčky a herečky Paris Hilton. Obe sú vnučkami Williama Barrona Hiltona a pravnučkami Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu