Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa boháčka opekala prsíčka: Juj, aké sú malé!

Tamara Beckwith ukázala paparazzom svoje malé prsia. Zobraziť galériu (7)
Tamara Beckwith ukázala paparazzom svoje malé prsia.

FORTE DEL MARMI - Vyvetrala ich! Tamara Beckwith (45) je dcéra stavebného magnáta, ktorá účinkovala vo viacerých televíznych programoch. Dnes sa už štíhla blondínka na obrazovkách neobjavuje, no paparazzom počas nedávnej dovoleky aj tak neušla. Keď na krátku chvíľu zhodila vrchný diel bikín, hneď sa činili. A teraz si vďaka nim môže každý obzrieť, čo skrýva pracháčka pod luxusnými róbami.

Príroda k nej nebola príliš štedrá! Tamara Beckwith sa zviditeľnila účinkovaním vo viacerých televíznych reláciách. Jej meno sa skloňovalo aj v súvislosti s bratom herečky Sharon Stone - Michaelom, s ktorým bola bohatá dedička v minulosti zasnúbená. Jej vyvoleným sa však napokon v roku 2007 stal Talian Giorgio Veroni, s ktorým je dodnes. 

Zaľúbenci si v uplynulých dňoch užívali chvíle oddychu a pohody. Tú im však narušili bulvárni fotografi, ktorí Tamaru spoznali aj napriek tomu, že sa blondínka už v súčasnosti obrazovkám a večierkom vyhýba. Nič netušiacu štyridsiatničku dokonca nafotili hore bez. Keď však Beckwith zbadala, že ju paparazzi sledujú, ihneď si vrchný diel bikín naspäť obliekla. 

Zaujímavé je, že zrelá blondínka nepodľahla trendu silikónových pŕs a pýši sa síce malými, ale za to prirodzenými prsiami. Spokojný je očividne aj jej manžel. Čo na takéto vnady hovoríte vy?

 

Príroda k Tamare Beckwih príliš štedrá nebola.
Zobraziť galériu (7)
Príroda k Tamare Beckwih príliš štedrá nebola.

Viac o téme: Tamara Beckwith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu