Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráska z hororov ohúrila chlapov: Všetci boli paf, ukazovala nohavičky!

Emmanuelle Chriqui vie, ako zaujať opačné pohlavie. Zobraziť galériu (7)
Emmanuelle Chriqui vie, ako zaujať opačné pohlavie.

LONDÝN - Žiarila! Herečka Emmanuelle Chriqui (37) je atraktívna žena, ktorá púta pozornosť chlapov, kdekoľvek sa objaví. Inak to nebolo ani počas tohtotýždňovej premiéry filmu Vincentov svet, na ktorú sa kráska z Kanady obliekla do provokatívnych bielych šiat. Umelkyňa, známa napríklad z hororu Pach krvi, však prítomným ukázala viac, než chcela. Keď zafúkal vietor, prítomným sa naskytol pohľad na jej nohavičky.

Obletovali ju ako muchy! Počas uplynulých dní sa v Londýne konala slávnostná premiéra filmu Vincentov svet, v ktorom účinkuje aj zopár krások. Spomenúť možno napríklad Emily Ratajkowski, Sabinu Gadecki, či Emmanuelle Chriqui. Práve posledná zo spomínaných dám sa na podujatí postarala o to, aby sa prítomní páni nenudili. 

Kanadská kráska s exotickými koreňmi si totiž obliekla biele šaty s hlbokým výstrihom a vysokým rozparkom, ktoré na nej dokonale vynikli. „Cítila som sa ako princezná,” okomentovala na instagrame svoj outit a vizáž sympatická herečka, ktorú kolegovia na premiére aj patrične obskakovali. 

A hoci bola Emmanuelle už i tak dosť sexi, londýnsky vietor sa jej postaral o pikantné odhalenie. Jemná látka šiat sa pri pohybe posunula a tmavovláska pustila prítomných pod sukňu. Pohľad na nohavičky telovej farby však určite nikoho neobťažoval. 


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: Emmanuelle Chriqui
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu