Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hollywoodsky fešák s očami anjela: Ďalšie bábo je už na ceste!

Hugh Grant Zobraziť galériu (4)
Hugh Grant (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický herec Hugh Grant údajne čaká dieťa so švédskou televíznou producentkou Annou Eberstein, s ktorou už má trojročného syna Johna.

Eberstein vyfotili pred niekoľkými dňami v Londýne, pričom na záberoch je jasne vidieť rastúce bruško. Nemenovaný zdroj okrem toho pre denník The Sun uviedol, že 55-ročný herec svojim priateľom prezradil, že budú mať dcéru. Oficiálne to však zatiaľ neoznámil. Annina matka Susan pritom už minulý mesiac vyhlásila, že jej dcéra čaká s Grantom druhého potomka. Herec má okrem spomínaného syna Johna aj dcéru Tabithu a syna Felixa, ktorých mu porodila Tinglan Hong.

Hugh John Mungo Grant sa stal známym predovšetkým vďaka romantickej komédii Štyri svadby a jeden pohreb (1994), za výkon v ktorej získal Zlatý glóbus a tiež cenu BAFTA. Už predtým si však zahral v takmer 30 filmoch a seriáloch, medzi ktorými bola napríklad dráma Romana Polańského Horký mesiac (1992) či film Súmrak dňa (1993). Po Štyroch svadbách nasledovali úlohy v snímkach ako napríklad Rozum a cit (1995), Dvaja v tom (1995), Smrtiaca liečba (1996), Notting Hill (1999), Modrooký Mickey (1999), Ako na vec (2002), Láska nebeská (2003), Hudba a text (2007) alebo Atlas mrakov (2012). 

Viac o téme: Hugh Grant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu