Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kanec Hugh Grant vyvetral milenku, ona chlpatý rozkrok!

Anna Eberstein a Hugh Grant si spolu vyšli na tenis. Brunetka nechala nohavičky doma.  Zobraziť galériu (5)
Anna Eberstein a Hugh Grant si spolu vyšli na tenis. Brunetka nechala nohavičky doma.

PARÍŽ - To je ale nehanebná mamina! Grandslamový turnaj Roland Garros je veľkým lákadlom pre milovníkov športu, no zúčastňujú sa ho aj viaceré hviezdy zo šoubiznisu. Spomenúť možno napríklad herca Hugha Granta (54), ktorému robila v hľadisku spoločnosť matka jeho dvojročného synčeka Anna Eberstein. Tá chvíľkami pútala oveľa viac pozornosti, než známy umelec. Brunetka mala oblečenú krátku sukňu odhaľujúcu jej nohy. Prítomným a fotografom však ukázala oveľa viac. Na zápas totiž prišla bez nohavičiek.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Hugh Grant má povesť záletníka nielen na filmovom plátne. Veľkú slabosť pre nežné pohlavie má fešák aj v reálnom živote. Potvrdzuje to fakt, že v čase, keď bola jeho oficiálna partnerka Tinglan Hong tehotná, nosila pod srdcom hercovo dieťa aj švédska televízna producentka Anna Eberstein.

Tá porodila prominentného potomka v septembri 2012, no meno otca bolo doplnené do rodného listu až v decembri 2013. Dvojica neprezradila, ako sa dieťatko volá, ale vie sa, že ide o chlapčeka. „Veľmi ho ľúbim,” prezradil v jednom z rozhovorov Hugh, ktorý si svoje súkromie prísne stráži. 

Výnimočne však odpovedal aj na otázky týkajúce sa jeho bývalej milenky. „Sme veľmi dobrí priatelia a ona je skvelou matkou,” nešetril chválami Grant. Šarmantný umelec dokonca matku svojho syna bráva do spoločnosti. Zvlášť na tenisové zápasy, keďže ho obaja obľubujú. 

O Anne sa toho príliš veľa nevie. Isté však je, že na nosenie bielizne si veľmi nepotrpí. Keď sa spoločne s Hughom objavili tento týždeň na grandslamovom turnaji Roland Garros, prítomným fotografom sa podarilo nafotiť jej nahý a chlpatý rozkrok. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu