Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blonďavá pracháčka pustila všetkých pod sukňu: Hups!

Ivanku Trump zradili šaty. Prítomní sa nesťažovali.  Zobraziť galériu (6)
Ivanku Trump zradili šaty. Prítomní sa nesťažovali.

NEW YORK - Ukázala aj to, čo nechcela! Miliardár Donald Trump (68) je vášnivým milovníkom golfu. Zrejme aj preto sú súčasťou jeho majetku viaceré ihriská, ku ktorým v uplynulých dňoch pribudlo ďalšie, označované ako mimoriadne drahé a luxusné. Otvorenie takejto parády si nedala ujsť ani podnikateľova dcéra Ivanka (33). Tá rovno na greene predviedla, aký ma švih, ale tiež to, čo skrýva pod sukňou.

Dala do toho všetko! Ivanka Trump má aj po dvoch deťoch postavičku, na ktorú sa dobre pozerá. V rozhovoroch sa blondínka netají tým, že si ju udržiava pravidelným športovaním. „Mám trénera, s ktorým sa raz do týždňa stretnem v posilňovni, cvičím jógu a hrávam golf,”  povedala pre New York Daily News pomerne vyťažená podnikateľka. 

Práve posledná aktivita je to, čo ju spája s jej známym a úspešným otcom Donaldom. Ten v utorok slávnostne otvoril nové golfové ihrisko, kde svoju šikovnosť ukázala aj samotná Ivanka. Nahodená v kvetovaných šatách a lodičkách predviedla odpal, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani profesionáli. Mierne trápne však bolo, že ju počas pohybu zradila sukňa a blondínka odhalila prítomným svoje stehná a zrejme aj nohavičky.   

Ivanka sa začala intenzívnejšie venovať golfu zhruba pred dvoma rokmi a otvorene priznáva, že práve na trávniku rada dohaduje biznis. „Je to veľmi nápomocné a celkom odlišné, keď s niekým strávite štyri hodiny na ihrisku. V porovnaní s obedom či večerou máte väčšiu možnosť porozumieť obchodnému partnerovi a naučiť sa viac o jeho charaktere a osobnosti,” poznamenala pre magazín Hamptons blondínka, ktorá sa usiluje kráčať v otcových šľapajách. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu