Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Preboha, kto je tá starena? Madonnina krásna dcéra vyzerá hrozne!

Lourdes Leon má na najnovších záberoch od krásky ďaleko. Zobraziť galériu (6)
Lourdes Leon má na najnovších záberoch od krásky ďaleko.

NEW YORK - Pírsing v nose a šedivé vlasy! Dcéra speváčky Madonny (56) - Lourdes Leon (18) nikdy nepatrila medzi prvoplánové krasky, no výrazné črty tváre a tmavá hriva ju robili neprehliadnuteľnou. Prominentná čiernovláska však v uplynulých dňoch podstúpila výraznu zmenu imidžu, ktorá jej na atraktivite vôbec nepridala. Nečudo, že pri pohľade na najnovšie zábery známej dcérenky je hádam každý zhrozený.

Čo to so sebou urobila?! Túto otázku si pri pohľade na Madonninu dcéru Lourdes položia zrejme viacerí. S pribúdajúcim vekom sa totiž speváčkina ratolesť menila na krásnu ženu a v spoločnosti prominentnú mamu neraz zatienila. Aktuálne už však umelkyňa vo svojom dieťati príliš veľkú konkurenciu nemá. Ako vidno na najnovších záberoch, študentka má od krásavice poriadne ďaleko. 

Madonninu dcéru pred pár dňami nafotili paparazzi s jej priateľom, vedľa ktorého musela z diaľky vyzerať ako jeho babička. Lourdes totiž podľahla zvláštnemu trendu a svoje tmavé vlasy vymenila za šediny. Tvár jej namiesto mejkapu zdobil pírsing v nose a s outfitom si dievčina tiež nedala veľa námahy.  

Lourdes momentálne študuje na univerzite v Michigane, ktorú kedysi navštevovala aj jej mama. Madonna sa v nedávnom rozhovore netajila tým, že dcérin odchod z domu niesla veľmi ťažko. „Keď od mojej sestry odchádzal do školy jej syn, mala som pocit, že to prehnane prežíva a je zbytočne dramatická. Stále len plakala. Keď som sa ocitla v podobnej situácii, úplne ma to zničilo. Upadla som do veľkej depresie,” priznala v šou Ellen DeGeneres popová diva. 

„Som vždy šťastná, keď mi zavolá, aby mi povedala, že jej chýbam alebo, že potrebuje poškrabkať hlavu,” dodala Madonna. Ktovie, či pri hladkaní dcériných šedín nebude mať zmiešané pocity...

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu