Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Madonnina dcéra v bikinách: Paparazzi ju načapali s maminou milenkou!

Lourdes Leon Zobraziť galériu (7)
Lourdes Leon (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Ukázala postavičku! Madonna (58) je matkou šiestich detí. Najstaršia dcéra Lourdes Leon (20) je svetu dobre známa a veľmi dobre ju poznajú aj paparazzi. Tí na ňu počas víkendu natrafili na pláži, kde prítomných ohurovala v ružových bikinách. Za zmienku stojí tiež to, že mladú tmavovlásku nafotili v spoločnosti ženy, o ktorej sa kedysi hovorilo ako o speváčkinej milenke.

Začiatkom roka sa speváčka Madonna postarala o slušný rozruch, keď svetu prezradila, že do jej života vstúpili nové ratolesti. K vlastným deťom dcére Lourdes a synovi Roccovi, adoptovaným Davidovi a Mercy pribudli štvorročné dvojičky z Malawi. 

Kým blondínka sa venuje starostlivosti o malé princezničky, jej najstaršia dcéra Lourdes vyrazila za oddychom. Počas víkendu ju na pláži v Miami nafotili paparazzi, ktorých zaujala vďaka ružovým bikinám. Tie dokonale zvýraznili jej krivky. 

Na bulvárnych fotkách je Lourdes zvečnená aj s Ingrid Casares, ktorá mala v 90. rokoch s Madonnou veľmi blízky vzťah. Dokonca sa hovorilo o tom, že sú milenkami. Dámy sa však na pláži stretli len náhodou. Speváčkinej dcére totiž robil spoločnosť mladík, s ktorým si priamo na verejnosti vymieňali nežnosti. 

Takto vyzerá v bikinách dcéra speváčky Madonny - Lourdes Leon.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá v bikinách dcéra speváčky Madonny - Lourdes Leon.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu