Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stiflera z Prcičiek by ste dnes nespoznali: Vyholená hlava, sexi strnisko a to telo... Hmmm!

Seannovi Williamovi Scottovi mnohí nepovedia inak než Stifler.  Zobraziť galériu (7)
Seannovi Williamovi Scottovi mnohí nepovedia inak než Stifler.

NEW YORK - Až teraz je z neho skutočný Stifmeister! Seann William Scott (38) má na konte účinkovanie v mnohých filmoch, no väčšina ľudí si ho spája s večne nadržaným študentom Stevom Stiflerom, ktorého stvárnil v komédii Prci, prci, prcičky. Ušatý a otravný mladík sa rád chvastal svojími úlovkami a prezentoval sa ako frajer, ktorému podľahne každá žena. Jeho predstaviteľ mal v tom čase sladkých 22 rokov, no dnes je z neho už zrelý muž. A musí uznať hádam každý, že vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

Americký herec Seann William Scott odštartoval svoju kariéru účinkovaním vo filme Prci, prci, prcičky, kde ukázal, že mu komediálne postavy skutočne idú. Nasledovalo viacero počinov, v ktorých tvorcovia toto jeho nadanie využili. Predstaviteľ legendárneho Stiflera sa však predviedol aj v akčnom žánri, čomu začal postupne prispôsobovať svoju telesnú konštrukciu. 

V posilňovaní herec nepoľavuje ani napriek tomu, že má štyridsiatku na krku. Práve naopak. Keď ho v uplynulých dňoch nafotili paparazzi počas prechádzky so psom, Seann vyzeral skutočne fantasticky. Okrem svalov pútal pozornosť aj vystrihanou hlavou, ktorá v kombinácii so strniskom na tvári pripadá sexi mnohým ženám. 

Ktovie, či sa hercovi podarilo už nejakú zbaliť. V januári 2013 potvrdil, že sa so snúbenicou Lindsay Frimodt rozišli. Odvtedy je oficiálne nezadaný. Škoda je ho, fešáka. Čo poviete?!

Seann William Scott vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým.
Zobraziť galériu (7)
Seann William Scott vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu