Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kedysi "to" robil s koláčom, dnes ho strápňuje vlastná manželka: Známy herec v chúlostivej situácii!

Jason Biggs, známy najmä zo série filmov American Pie, má podarenú manželku, pre ktorú očividne nič nie je tabu. Zobraziť galériu (8)
Jason Biggs, známy najmä zo série filmov American Pie, má podarenú manželku, pre ktorú očividne nič nie je tabu.

LOS ANGELES - Radosť mať doma takú ženu! Amerického herca Jasona Biggsa (37) si väčšina ľudí spája s účinkovaním v tínedžerskej komédii Prci, prci, prcičky, kde stvárnil mladíka, ktorý sa ukájal na jablkovom koláči. Od čias nakrúcania ubehlo už 16 rokov a z predstaviteľa nadržaného Jima je dnes manžel a otec. Svojim prirodzením však dokáže aj po rokoch narobiť peknú neplechu. Jeho atraktívna manželka Jenny Mollen (36) totiž na instagrame zverejnila fotku, ktorá zachytáva umelca sediaceho na toalete. Keďže mu bolo popri tom vidno aj penis, na sociálnej sieti sa záber dlho neohrial.

Počas uplynulého týždňa sme vás na topkách informovali o tom, že nahý penis Justina Biebera dobyl svet internetu. Netrvalo dlho a o slovo sa hlási ďalšie odhalené celebritné prirodzenie. Na svedomí to má herečka Jenny Mollen, ktorá je sedem rokov vydatá za kolegu Jasona Biggsa, známeho z komédie Prci, prci, prcičky. 


Pozrite si tiež: Penis Justina Biebera dobyl svet internetu: Všetci riešia veľkosť jeho pýchy!


Sympatická blondínka totiž na instagrame zverejnila selfie z kúpeľne, na ktorej je okrem nej vidno aj jej muža, ako "tróni" na záchode. Momentka narobila slušný rozruch nielen preto, že zachytáva umeleca v chúlostivej situácii, ale tiež vďaka tomu, že mu bolo vidno časť pohlavného údu. Kvôli tomu sa na sociálnej sieti, ktorá pravidelne maže príspevky s nahými ženskými prsiami, dlho neohriala. 

Jenny sa však nedala odradiť. Fotku upravila tak, aby manželov penis nebolo vidno a opätovne ju zverejnila. „Robíte si zo mňa, ku*va*, srandu? Niekto označil tento príspevok ako nevhodný?! Len som chcela vedieť, či sa vám páči môj rozkošný sveter,” napísala pod záber herečka, s ktorou sa predstaviteľ nadržaného Jima rozhodne nenudí. 

Jenny Mollen zverejnila na instagrame fotografiu, na ktorej bolo vidno penis jej manžela, známeho herca, Jasona Biggsa. Sociálna sieť tento záber ihneď zmazala.
Zobraziť galériu (8)
Jenny Mollen zverejnila na instagrame fotografiu, na ktorej bolo vidno penis jej manžela, známeho herca, Jasona Biggsa. Sociálna sieť tento záber ihneď zmazala.


Mohlo by vás zaujímať: 


 

Viac o téme: PrcičkyPrciPrciJason BiggsJenny MollenAmerican Pie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu