Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miliardárska dcéra sa stala trojnásobnou matkou: Synček dostal takéto meno!

Ivanka Trump Zobraziť galériu (6)
Ivanka Trump (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká podnikateľka a bývalá modelka Ivanka Trump je trojnásobnou matkou. Tridsaťštyriročná rodáčka z New Yorku priviedla v nedeľu 27. marca na svet syna, ktorému s manželom Jaredom Kushnerom dali meno Theodore James Kushner.

Šťastná mamička sa o novinku podelila s verejnosťou prostredníctvom sociálnych sietí. "Jared a ja sa cítime neuveriteľne požehnaní za to, že vám môžeme oznámiť príchod Theodorea Jamesa Kushnera," napísala, pričom neskôr zverejnila aj fotografiu, na ktorej drží chlapca v náručí. Trump má s manželom aj štvorročnú dcéru Arabellu Rose a dvojročného syna Josepha Fredericka.

Ivanka Trump je absolventkou ekonómie prestížnej obchodnej vysokej školy Wharton School na University of Pennsylvania a v súčasnosti pôsobí ako výkonná viceprezidentka spoločnosti Trump Organization. Jej otcom je miliardár Donald Trump a matkou zas bývalá lyžiarka a modelka českého pôvodu Ivana Trump. S Jaredom Kushnerom, ktorý vlastní týždenník New York Observer, sa začala stretávať v roku 2007. Zosobášili sa 25. októbra 2009. 

Viac o téme: Ivanka Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu