Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Toto je brutál! Lesbické scény známej černošky, na staré kolená ukázala holé prsia

Queen Latifah sa postavila pred kamery úplne nahá, hoci má 45 rokov a nie príliš dokonalé telo. Zobraziť galériu (9)
Queen Latifah sa postavila pred kamery úplne nahá, hoci má 45 rokov a nie príliš dokonalé telo.

LOS ANGELES - Tá si teda trúfa! Herečke Queen Latifah (45), známej z mnohých filmov, odvaha rozhodne nechýba. Potvrdzuje to vo svojom najnovšom počine, životopisnej dráme o bluesovej speváčke Bessie Smith, kde odhodila všetky zábrany i šaty. Pri stvárnení bisexuálne orientovanej umelkyne sa totiž sympatická tmavovláska nevyhla kontroverzným a odhaleným scénam.

Erotika a nahota pred kamerami vedia potrápiť mnohé herečky. Queen Latifah, známa napríklad z filmov Jedine ona či Posledné Vianoce, k nim ale rozhodne nepatrí. Ba čo viac, odhalila sa aj napriek tomu, že už dávno nemá dvadsať rokov a jej kyprá postava nie je vôbec ukážková.    

Temperamentná umelkyňa totiž prijala účinkovanie vo filme, ktorý mapuje život najznámejšej bluesovej speváčky Bessie Smith. Pred kamerami je zachytený aj milostný život umelkyne, ktorá bola bisexuálka. Mnohých novinárov preto zaujímalo, ako sa Queen so stvárnením tejto úlohy popasovala.

„Väčšina má potrebu riešiť to, keď sa na obraze znázorňuje sexualita, pre mňa je to ale niečo úplne prirodzené. O tom ani netreba príliš diskutovať, ľudia sú ale zvedaví a zaujíma ich, ako sa ostatní cítia. Poviem vám úprimne, na konci dňa ma vôbec nezaujíma, či to niekoho poburuje alebo nie,” poznamenala v jednom z rozhovorov Latifah, ktorej sexuálna orientácia bola v minulosti dosť diskutovaná. „To všetko je súčasťou toho, čím Bessie bola. Musela som jej príbeh znázorniť úprime a so všetkým, čo k tomu patrí,” uzavrela herečka.

Queen Latifah odhalila svoje kypré telo a vnady vo filme s názvom Bessie.
Zobraziť galériu (9)
Queen Latifah odhalila svoje kypré telo a vnady vo filme s názvom Bessie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu