Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezda z Británie ukázala pred kamerami všetko: Bŕ, pri pohľade na jej holé telo budete mať zimomriavky!

Billie Piper sa pred kamerami ukázala úplne nahá. Zobraziť galériu (7)
Billie Piper sa pred kamerami ukázala úplne nahá.

LONDÝN – Toto nie je príjemný pohľad! Billie Piper (32) je vo Veľkej Británii dobre známa už dlhé roky. Realizuje sa najmä ako divadelná herečka, no na konte má aj účinkovanie pred kamerami. Najnovšie sa objavila v hororovom seriáli Penny Dreadful, kde sa dokonca ukázala úplne nahá. Nedá sa však vôbec povedať, že vyzerala sexi. Stvárňovala totiž mŕtvolu.

Nahota je bežnou súčasťou hereckej profesie a odhalené scény má už na konte aj britská herečka Billie Piper. Tá prijala účinkovanie v novom seriáli Penny Dreadful, ktorý zachytáva Londýn v 19. storočí a znázorňuje príbehy rôznych hororových postáv. Sympatická plavovláska v počine stvárňuje prostitútku umierajúcu na tuberkulózu. „Nechápem, prečo ma vždy obsadzujú práve do takýchto úloh. Som dobrá len na sex,“ komentovala so smiechom Billie svoje účinkovanie v desivom počine.

Herečka prežila pred kamerami zopár horúcich chvíľ, no úplne nahá sa ukázala až ako mŕtvola. Tela mŕtvej prostitútky sa totiž ujal Frankenstein, ktorý z nej chcel vytvoriť partnerku pre svoje monštrum. Vzhľadom na to, že herečka ukázala pred kamerami nahé prsia, zadok a aj rozkrok, možno pokojne tieto scény označiť za tie najodvážnejšie v jej kariére.

Hoci sa Billie v rozhovoroch netajila tým, že účinkovanie v hororovom seriáli si užila, stále jej je predsa len bližšie divadlo. „Je to pre mňa istý druh drogy,” poznamenala na margo toho umelkyňa, ktorá sa tam ukazuje v o čosi príjemnejších úlohách. 

Billie Piper sa pred kamerami vyzliekla donaha. Stvárňovala mŕtvu prostitútku.
Zobraziť galériu (7)
Billie Piper sa pred kamerami vyzliekla donaha. Stvárňovala mŕtvu prostitútku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu