Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Porotkyňa z Hlasu sa poriadne odviazala: Po zhliadnutí tohto VIDEA ju budete milovať!

Christina Aguilera je očividne nielen dobrá speváčka a koučka, ale aj herečka. Zobraziť galériu (10)
Christina Aguilera je očividne nielen dobrá speváčka a koučka, ale aj herečka.

LOS ANGELES - Takto ju nepoznáme! Christina Aguilera (34) je celému svetu známa najmä ako speváčka. Už pár rokov je však jej meno spájané aj so súťažou The Voice, v ktorej pôsobí ako jeden z koučov. Svojím priaznivcom sa ale blondínka raz za čas ukáže tiež ako herečka. Naposledy si vzala na paškál svoje kolegyňe z brandže a natočila video, kde ich napodobňuje. Niet pochýb, že pri jeho pozeraní sa pobavia tiež tí, ktorí umelkyňu príliš nemusia.

Je niečo, čo nedokáže?! Túto otázku si v súvislosti so speváčkou Christinou Aguilerou kladie zrejme nejeden jej fanúšik. V uplynulých dňoch sa koučka televíznej šou The Voice predviedla ako výborná komička, keď natočila upútavku, v ktorej napodobňuje vybrané umelkyne. 

Christina vo videu imituje Miley Cyrus, Siu, Cher, Shakiru, Lady Gagu a Britney Spears. Oblečená v outfitoch, ktoré ich vystihujú prevádza, akoby to asi vyzeralo, keby práve ony sedeli v jej porotcovskej stoličke. V prípade svojej odvekej rivalky Britney je dostatočne sladká a afektovaná, dôveryhodná je aj pri stvárnení ostatných hviezd. 

Keď sa spomínaná upútavka objavila na internete, ľudia si ju začali vo veľkom zdieľať a rozpútali sa v súvislosti s ňou celkom zaujímavé diskusie. „Ja túto blondínu moc nemusím, ale treba uznať, že toto sa jej podarilo,” neubránil sa komplimentu jeden z divákov speváckej šou. Christina sa na margo videa vyjadrila, že jej cieľom nebolo nikoho zosmiešňovať. „Je to vtipná pocta tým, ktorých milujem a obdivujem,” okomentovala svoj počin Aguilera.

VIDEO: Christina Aguilera si v upútavke podala svoje kolegyne. V ich napodobňovaní bola skvelá. 

Voice Aguilera

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu