Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najnechutnejšia hviezda šoubiznisu: Fuj, pripadá vôbec niekomu sexi?!

Miley Cyrus zásobuje sociálne siete nechutnými fotkami, na ktorých ukazuje chlpaté pazuchy, či špinavé nechty. Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus zásobuje sociálne siete nechutnými fotkami, na ktorých ukazuje chlpaté pazuchy, či špinavé nechty.

LOS ANGELES – Už nevie ako zaujať! O hudobných aktivitách speváčky Miley Cyrus (22) akosi v poslednej dobe nie je vôbec počuť. Stále viac žobroní o pozornosť vulgárnymi fotkami, či čudným výstrelkami. Známa blondínka najnovšie vsadila na pretŕčanie chlpatých pazúch. Chlapi, úprimne, išli by ste s ňou do postele?!

Poriadna humusáčka! Kým väčšina prominentných dám zásobuje sociálne siete dokonalými a sexi zábermi, speváčka Miley Cyrus sa prezentuje skôr vulgárnosťou a výstrednosťou. Jej nahé telo a oplzlé fotky už ale nikoho nezaujímajú, a tak si blondínka v týchto dňoch našla novú zábavku.

Bývalá detská hviezda vešia na web snímky špinavých nechtov, či chlpatého podpazušia. To si najnovšie zafarbila na ružovo s cieľom udávať trendy. Božechráň, aby sa niektorá zo žien od blondínky inšpirovala.

Komentáre speváčkiných fanúšikov tomu našťastie nenasvedčujú. „Ty si snáď už úplne zbláznila,” nekládol si servítku pred ústa jeden z nich. „Mal som ťa za dámu, ale si hrozne nechutná. Nemám slov,” pridal sa ďalší. Nečudo, chlpaté pazuchy a špinavé nechty nie sú pravé kombinácia, ktorá by niekoho v dnešnej dobe rajcovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu