Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sladkú sedemnástku rieši celý svet: Napichané pery, silikóny a ďalšie vylepšenia!

Kylie Jenner sa v poslednej dobe výrazne zmenila. Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner sa v poslednej dobe výrazne zmenila.

LOS ANGELES – Prestáva sa na seba podobať! Mladá kráska z kontroverzného klanu Kardashianovcov - Kylie Jenner (17) sa mení na hotovú sexbombu. Po vzore starších sestier podstupuje rôzne vylepšenia a jej neprirodzene nafúknuté pery a prsia riešia v súčasnosti mnohé média.

Nie je na to primladá?! Ešte donedávna žila Kylie Jenner v tieni svojich nevlastných sestier Kim, Kourtney a Khloé Kardashian. Mladá tínedžerka je síce súčasťou podarenej rodinky, ktorá má na televíznych obrazovkách vlastnú reality šou, no doposiaľ nejako zvlášť nevytŕčala. Dnes je však pre krásky, pútajúce pozornosť na každom kroku, slušnou konkurenciou. 

Kylie sa totiž v poslednej dobe zázračne zväčšili pery a nafúkli prsia, ktoré si vraj aj ozdobila pírsingom. Potrpí si tiež na umelé nechty, mihalnice, výrazné líčenie a provokatívne oblečenie. Pri pohľade na vnadnú tmavovlásku preto len málokto verí tomu, že nedávno oslávila sedemnáste narodeniny.

Tínedžerka však akékoľvek vylepšenia, či botoxové injekcie popiera. „Vidíte ma vyrastať od mojich deviatich rokov. Moja tvár sa pochopiteľne mení. Teraz viem, ako sa nalíčiť a správne upraviť,” vyjadrila sa na margo špekulácii v rozhovore pre aktuálne číslo časopisu Cosmopolitan Kylie. „Nie som proti vylepšeniam, ale práve teraz po nich netúžim,” dodala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu