Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fúúú, táto je už na odpis: Známa herečka má ovisnuté prsia, mľandravý zadok a celulitídu!

Uma Thurman už dávno nemá takú chutnú postavu ako kedysi. Zobraziť galériu (8)
Uma Thurman už dávno nemá takú chutnú postavu ako kedysi.

SVÄTÝ BARTOLOMEJ – Dnes už veľmi neohúri! Herečka Uma Thurman (44) mala v čase svojej najväčšej slávy sexepílu na rozdávanie. S pribúdajúcimi rokmi však jej šarm akosi postupne mizol. Umelkyňa sa nedávno ukázala v spoločnosti a svojou divnou tvárou všetkých zaskočila. Dokonalá však už nie je ani figúra trojnásobnej mamy. Blondínka totiž aktuálne patrí k ženám, ktoré vyzerajú lepšie oblečené než bez šiat.

Uma Thurman, známa napríklad z filmov Pulp Fiction či Kill Bill, už dávno nevyzerá tak oslnivo ako kedysi. Herečka tento rok oslávi 45. narodeniny a na jej zovňajšku je to celkom badateľné. S vráskami sa síce usiluje bojovať pomocou botoxových injekcií a rôznych vylepšení, no výsledkom je opuchnutá tvár bez povestnej iskry.


Pozrite si tiež: Kráska z Pulp Fiction vyzerá ako iná žena: Och, čo sa to s ňou stalo?!


Rokmi stratila šmrnc aj herečkina figúra. Potvrdzujú to zábery, ktoré sa paparazzom podarilo pred pár dňami urobiť. Umu v dvojdielnych bikinách nafotili priamo na pláži a nedá sa o nej veru povedať, že bola v kúpacom úbore sexi.

Plavková podprsenka bez výstuže totiž pre jej ovisnuté prsia nebola žiadnou oporou. Nelichotivo však pôsobili aj dolné partie blondínkinho tela. Mľandravý zadok a celulitída na stehnách príliš hviezdne nevyzerali. A hoci pri pohľade na spomínané zábery zostane mnoho mužov sklamaných, viaceré ženy sa zrejme potešia. Vedieť, že aj celebrity trápia bežné starosti a pod šatami skrývajú viacero nedostatkov, je niekedy celkom potešujúce. Čo poviete?!

Uma Thurman je už zrelá žena. Poľad na jej postavu to len potvrdzuie.
Zobraziť galériu (8)
Uma Thurman je už zrelá žena. Poľad na jej postavu to len potvrdzuie.


Šoubiznis je plný zrelých žien s dokonalými krivkami:


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu