Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

O tomto MEGAzadku sa vám bude snívať! Silikónová sexbomba “oblečená“ len v šnúročkách

Coco Austin má jeden z najväčších zadkov svetového šoubiznisu. Zobraziť galériu (7)
Coco Austin má jeden z najväčších zadkov svetového šoubiznisu.

LOS ANGELES – Div, že sa zmestil do záberu! Coco Austin (35), známa z viacerých televíznych šou, sa pýši jedným z najväčších šoubiznisových zadkov. A že ho priam miluje, potvrdzuje vždy, keď má možnosť sa odhaliť. Pred pár dňami vypustila blonďavá silikónka do sveta video, prostredníctvom ktorého robí reklamu na vlastnú kolekciu spodnej bielizne. Hádam nikoho neprekvapí, že hlavnú úlohu v minútovom príspevku zohráva práve kyprá zadnica.

Veľké zadky sú v kurze! Coco Austin nie je žiadna krásavica a počas svojho života vlastne nič prevratné nedokázala, no jej meno je dnes známe ľuďom po celom svete. Napumpovaná blondínka sa totiž zviditeľnila vďaka nahote a neprirodzene kyprému telu. Prostredníctvom neho sa najnovšie usiluje predať kúsky z vlastnej kolekcie spodnej bielizne.


Mohlo by vás zaujímať:


Pri pohľade na propagačné video je zrejmé, že Coco preferuje minimalizmus. Teda aspoň čo sa obliekania týka. Silikónová sexbomba totiž svoj obrovský zadok zahalila len do nohavičiek pozostávajúcich zo šnúrok a maličkého kúska látky, ktorý zakrýva intímne partie.

Pózovanie si blondínka maximálne užívala a s obrovským zadkom poriadne natriasala. Je teda dosť pravdepodobné, že po pozretí spomínaného videa budete mať problém zaspať. „Uvedomujem si, že keď sa postavím pred kamery alebo objektív, tak som úplne pobláznená. Je to niečo, čo ma vždy prinúti ožiť,“ vyjadrila sa prostredníctvom twitteru na margo toho Coco.

1,5-minútový zostrih má pochopiteľne kopec kritikov, ale aj obdivovateľov. Jedni sa pýtajú, či to televízna hviezdička už nepreháňa, druhí ju prosia o to, aby nakrútila nejaké to porno. Vzhľadom k tomu, aký má blondínka vzťah ku kamerám, to nemusí byť až taký problém. 

 

VIDEO: Coco Austin robí reklamu svojej kolekcie bielizni prostredníctvom vlastného tela. 

Coco Austin

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu