Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To snáď niééé! Sexsymbol vytiahol fotku z minulosti a fanúšičky neveria vlastným očiam

Adam Levine je považovaný za jedného z najsexi mužov planéty. Nebolo tomu ale vždy tak. Zobraziť galériu (6)
Adam Levine je považovaný za jedného z najsexi mužov planéty. Nebolo tomu ale vždy tak.

LOS ANGELES – Pobavil! Líder kapely Maroon 5 Adam Levine (35) je považovaný za jedného z najsexi mužov planéty a pri pohľade na neho sa zapaľujú lýtka mnohým ženám. Spevák však pred pár rokmi nebol až taký krásavec. Potvrdzuje to fotka, ktorú nedávno vytiahol zo svojho albumu.

Nie vždy bol za fešáka! Keď sa spomenie meno Adama Levina, blažený úsmev sa objaví na tvári nejednej zástupkyne nežného pohlavia. Spevák má totiž neskutočnú charizmu, dokonalé telo a sexepíl, ktorý mu v roku 2013 priniesol titul Najpríťažlivejšieho muža.

A hoci pri pohľade na šarmantného umelca je jasné, že mu tento prívlastok patrí právom, nebolo to vždy tak. Vo svojich tínedžerských časoch bol Adam skôr takým ťuťmáčikom, než idolom celej triedy. Potvrdzuje to aj fotografia, ktorou sa líder kapely Maroon 5 pochválil na sociálnej sieti.

Spomínaný záber vznikol v roku 1996 a Levine sa na ňom sladko usmieva. Tváričku mal fešák peknú aj vtedy, no jeho imidž príliš oslnivý nebol. S dlhými neučesanými vlasmi a kozou briadkou vyzeral všelijako, len nie ako sexsymbol. „Trvalo celé leto, kým mi toto narástlo,” okomentoval Adam porast na svojej tvári.

Fanúšičky ženatého interpreta pri pohľade na archívnu fotografiu nenachádzali slová. „Nie, to nemôže byť on,” neskrývala svoje prekvapenie jedna z nich. Našli sa však aj také, ktorým sa zvláštny imidž ich miláčika pozdával. Čo na mladého Adama Levina hovoríte vy?

Takto vyzeral Adam Levine pred devätnástimi rokmi. Titul sexsymbol by zrejme v tom čase nezískal.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Adam Levine pred devätnástimi rokmi. Titul sexsymbol by zrejme v tom čase nezískal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu